Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
-
kmarci25
veterán
Androidos thunderbird-ről nem tudok. Meg más mozilla-s email kliensről sem android alá.
Androidra ezt szokták nagyon ajánlani: K9. (Én nem használtam, a gmail-es fiókomra ott van az alap gmail app, úgyhogy azt használom.) Az outlook-nak van még saját app-ja, de nem nagyon dicsérik. -
futár
senior tag
-
futár
senior tag
Még annyit, hogy én is gondoltam elsőre az SMTP tiltására. Nekem legutóbb az INVITEL SMTP-je nem tudott sok domainre levelet küldeni, köztük a HOTMAIL-re sem. Kicsit leordítottam a fejüket, és engedélyezték a saját SMTP-met, amit az intenet providerek rendszerint tiltanak.
Ezt támasztja alá az is, hogy GMAIL-ról tudtál emailt küldeni. -
canniball
nagyúr
"A példában szereplő cím lehet, hogy nincs, mert a domain címet én írtam át x-ekre."
Az tiszta sor.
"Szerintem az a domain cím van letiltva náluk, amilyen címről én szerettem volna rá e-mail-t küldeni. Ugyanis a gmail-es címemről nem pattan vissza az email."
Adott ugye egy mail-címed amiről TB-vel küldve a levelet az adott címre az visszapattan. Ha ugyanezen címedről de webes felületen keresztül írsz az elmegy?futár!
Én pl. nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest