Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
válasz
Ablakos
üzenetére
Más jellegű a probléma. Gondolom neked nincsenek ilyen leveleid, amibe ilyen szavak vannak, kötőjel előtt és után eltérő (ill. néha egyező) betűkkel. Ha most írnál pld. egy levelet "b-mail" vagy "k-mail" esetleg "e-mil" tárggyal, akkor azokat is ki hozná ha "e-mail"-re keresel rá.
Ezt sajnos nem igazán tudom levéltitok megsértése nélkül prezentálni, de közel 10 éve használok TBirdet, és mindig ilyen volt. Ez egyébként jellemzően levéltörzsben van nálam, de tárgyban is összekeveri őket sajnos. Eddig kibogarásztam.
Az új (nagyobb) gond inkább, ahogy írtam, hogy most már ha valaki válasz mindenkinek gombbal indítja az új levelet (ami sajnos általános) - akkor azokat keresésnél egynek veszi (azaz mindet felfűzi találatnak), hiába lesz új tárgy és törli ki az FW, RE stb.-ket. Gondolom ez valami html kódolás miatt van így.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Synology NAS
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Macska topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mikrotik routerek
- YouTube
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest