Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mastodon
üzenetére
Nekem ami hiányzik a TB-ből:
- natív Gmail kontakt kezelés
- béna széles nézet (Postbox-ban jól megoldották)
- ronda IMAP könyvtár elrendezés
- tárolómappák tömörítése
Egyik sem kritikus, ráadásul valamennyit megoldottam kiegészítővel, vagy valamilyen hack-kel, de látszik, hogy kevés figyelmet kap. Mindezeket leszámítva most is azt gondolom, az egyik legjobb levelezőkliens. Ha már mellé kellene állítanom valamit, akkor az az eM Client lenne. Teszteltem, nagyon kezes és két fiókig ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest