Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
V.Stryker
üzenetére
Szűrővel meg lehet oldani: Melóhelyen minden elküldött üzi tárgyába beírod, hogy s5g8 vagy vmi más szót, amit biztos nem kapsz bejővő üzenetek tárgyában. Itthon Thunderdbirden Eszközök->Üzenetszűrők...->Új->Tárgy tartalmazza: sent; üzenet áthelyezse: küldött. OK. És elvileg menni fog. Csak melóhelyen x betűvel többet kell írni a tárgyba.
-
válasz
V.Stryker
üzenetére
Hát igen.
Én is ezért használok más fiókot, mert a gmail ebből a szempontból nem kliens barát.
Az a baj vele, hogy az elküldött leveleket nem külön outbox mappában tárolja, hanem az ''all mail''-ben. Így nem tudja megkülönböztetni, hogy kimenő, vagy bejövő.
Talán próbálkozz valami szűrő létrehozásával, hátha...
De sztem nem fog menni. Én is tököltem emiatt hosszú napokat, de nem jött össze.
A megoldást nálam a Yahoo jelentette.
Az inbox.com tud majdnem ugyanolyan beszélgetés-szerű rendezést, mint a gmail, de alaphelyzetben mezei inbox-outbox formájú a levelek tárolása, és csak külön gombnyomásra jeleníti meg az összetartozó leveleket beszélgetés szerűen.
Azért jobb ez, mert hagyományosan is lehet nézni.
Végül a yahoo mail lett nálam a befutó, mert az inbox.com csak 2GB területet ad az EU felhasználóknak, és nekem már most 1 giga felett van a yahoo-s fiókom.
Nincs beszélgetéses rendezés, de van k*rvajó webmail, igaz, több reklámmal, mint a gmail-ben.
Manapság már a freemail is elég jónak számít, bár nemtom, hogy van-e smtp-je.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest