Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaci001
újonc
válasz
TigerCat
üzenetére
Beállítottam úgy, ahogy írtad, de így sem jó.
A kimenő levelek kódolását már nem tudtam kitörölni, nekem most az unicode (utf-8) van megadva.
A "közepes" betűméretet nem lehet valahol megadni? Véleményem az, hogy a Megjelenítés fülön csak a képernyőn való megjelenítést lehet beállítani, nincs kihatással az elküldött üzenetre.
Most egyébként az elküldött üzenetben a szöveg times betűtípussal jelenik meg, pedig arial volt beállítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8G I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest