Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akita
tag
Hello
Gyakran törlik képen a magamfajta tudatlant, mikor ostoba kérdésével zaklatja a nagy tudásúakat hogy ez a kérdés már milliószor szerepelt itt és itt. Ezért most végigizzadtam mind az ötszázvalahány hozzászólást, aminek eredményeképp ráizgultam a system tray-be lecsukható thunderbird-re. Mikor már a hajam téptem hogy ez nekem miért nem megy, úgy a 400-adik hozzászólás környékén, SIL szavaiból kiderült hogy XP alatt nem műxik az újabb verziókkal. Szóval kár volt begerjednem.
Nem is ezért nyöszörgök már, hanem azért mert nőismerőseimnek gyakran küldök méretes, kb 10x10 cm-es animált gif virág képeket. Igenám, de ha írni is akarok a kép után, akkor a 10cm-es kép legalján tudom csak megtenni. A kérdésem az lenne, van-e lehetőségem úgy írni a beillesztett kép után, hogy ne a kép alja után engedje csak a szöveget, hanem a legtetején is. Szóval lehessen úgy megalkotni a levelet, mint a word-ben, vagy weblapszerkesztéskor, ahol a szöveg akár körbe is folyatható a kép körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Mobil flották
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest