Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mengyan
csendes tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Köszi! A tabos nagyon tetszik, végre megszabadultam tőle. Soha nem használtam tabot, hirtelen azt sem tudom, hogy kell újat nyitni. Akkor szokott új nyílni, ha frissít, vagy valami kiterjesztést keresek egy régi funkció helyreállítására. Talán ha meg lehetne oldani, hogy az új levél szerkesztése új fülön nyíljon meg, akkor többet használnám. Az aláírást az idétlen vonal miatt nem használtam, szóval ez is jól jött.
ExternalTemplateLoadertés Stationery-t szoktam használni, a régi Outlook Express-es "levélpapír" helyett. Annak idején a főnököm azzal a feltétellel engedte lecserélni az OE-t TB-re, hogy legyen levélpapír és levélíráskor bal oldalt függőleges sávban névjegyzék. Hát vért izzadtam, mire találtam hozzá kiegészítőket. Hogy valami pozitívat is mondjak, azóta a névjegyzék oldalsávot belerakták, és az aláírás is sokat finomodott. Úgy emlékszem, akkor még nem volt lehetőség HTML aláírásra. Mindegy, egyelőre marad a Stationery, mert így az egész levélnek lehet HTML sablont adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- HDMI topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Memóriakártya topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest