Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mengyan
csendes tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Köszi! A tabos nagyon tetszik, végre megszabadultam tőle. Soha nem használtam tabot, hirtelen azt sem tudom, hogy kell újat nyitni. Akkor szokott új nyílni, ha frissít, vagy valami kiterjesztést keresek egy régi funkció helyreállítására. Talán ha meg lehetne oldani, hogy az új levél szerkesztése új fülön nyíljon meg, akkor többet használnám. Az aláírást az idétlen vonal miatt nem használtam, szóval ez is jól jött.
ExternalTemplateLoadertés Stationery-t szoktam használni, a régi Outlook Express-es "levélpapír" helyett. Annak idején a főnököm azzal a feltétellel engedte lecserélni az OE-t TB-re, hogy legyen levélpapír és levélíráskor bal oldalt függőleges sávban névjegyzék. Hát vért izzadtam, mire találtam hozzá kiegészítőket. Hogy valami pozitívat is mondjak, azóta a névjegyzék oldalsávot belerakták, és az aláírás is sokat finomodott. Úgy emlékszem, akkor még nem volt lehetőség HTML aláírásra. Mindegy, egyelőre marad a Stationery, mert így az egész levélnek lehet HTML sablont adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Milyen autót vegyek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest