Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poldi
tag
Sziasztok!
Furcsa dolgot tapasztaltam IMAP fiók használatakor:
Több beérkező levél esetében is hibás volt a becsatolt nagyméretű fájl (a mérete sem stimmelt).
A weben belépve a fiókomba a levél csatolása rendben volt, tehát csak a Thunderbird nem szedte le normálisan. Csináltam pár próbát:
Ha a Thunderbird-ben a levél beérkezését követően azonnal rákattintottam a levélre, akkor a csatolás sérült.
Ha kivártam a megnyitással, akkor a csatolás ok.
Úgy tűnik a "Tb" azonnal beérkezettnek jelzi a levelet, holott az még a háttérben töltődik a szerverről, és megnyitáskor félbeszakadhat.Más is tapasztalt hasonlót?
Illetve hogyan lehetne újra szinkronizálni (letöltetni) az IMAP leveleket.
(töröljem a postafiókot a "Tb"-ből, majd hozzam létre újra?)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest