Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
nem, csak és kizárólag az elsőt használtam mindig. Bár az érdekes,hogy pl. előszőr megcsinálom magamnál a fiókot és akkor letölti az összes levelet. Ekkor átmegyek a másik géphez,de ott már nem tölti le, csak ha megint az elsőhöz beteszem a pöttyöt. Az már más kérdés, hogy ekkor meg nálam dupla lesz.
Na, négy levelezőnél ez már ciki, főleg hogy utána meg nem is mükszik rendesen.Nem tudom hol k.rom el. De amikor t-onlinenál volt a levelező, akkor ugyanez volt. A gmailnél hasonló. A többieknél Xp-s gépek vannak, nálam win 7. És próbáltam több levelező klienssel.

Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na, négy levelezőnél ez már ciki, főleg hogy utána meg nem is mükszik rendesen.