Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nabu
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Amúgy tudom már, hogy miért nem tettem fel a kettes verziót. Illetve miért nem hagytam meg. Mert a menueditor kiterjesztés nem volt kompatibilis vele...
Elég rövid az emlékezőképességed, mert már egyszer ezt megbeszéltük... [link]
Amúgy meg az újabb verziók mindenben jobbak mint a régiek!!! -
Nabu
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tökéletesen működik a 2.0.0.6-os verzióban is csak kompatibilissá kell tenni!
Legkönnyebben a a kompatibilitási gondok a verziószámok maximum értéke miatt adódnak erre megoldásként a MR Tech's Local Install kiterjesztés a legegyszerűbb, sőtt még sok dologban testreszabhatóságot biztosit... -
Nabu
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
Nabu
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Van egy olyan beállítás, hogy ne jelölje levélszemétként, ha a feladója benne van ..... itt kiválasztod a megfelelőt és akkor többet nem jelöli szemétként a listában szereplő nevektől kapott üzeneteket! (Postafiókok beállításai-levélszemét)
-
Nabu
aktív tag
Beépitett spamszűrő van benne vagyis neked kell előszőr megjelölnöd, hogy mi a szemét és megtanulja a madárka...
Eszközök - Postafiókok beállításai - Levélszemét (ezt minden postafiókodnál be kell állítani)
A 2-es verzióban már nagyon egyszerű a gmail konfigurálása: Fájl - Új - Postafiók - Gmail -
Nabu
aktív tag
Íme:
- accountex [multilingual] 0.2.2 ---------------
- Attachment Sizes 0.0.8
- Auto Copy 0.6.4
- Birthday Reminder 1.0.3.2--------------
- Contacts Sidebar 0.6
- Display mail route 0.2.1
- Display Mail User Agent Extension 1.3.1
- Display Quota 0.1.10.2
- Enigmail 0.94.3
- Enigmail hu-HU 0.94.0
- Folderpane Tools 0.0.5
- Identity Select 1.0
- Lightning 0.3.1
- MagicSLR 1.2.2
- mailTagger 1.5
- Maximize Message Pane 0.9.20
- MessageFaces 1.1
- MinimizeToTray 0.0.1.2006102615+
- MR Tech Local Install 5.3.2.3
- NestedQuote Remover 0.7.16
- No New Window on Double Click 0.2.3
- Nokia Synchronization 1.0.29
- Password Exporter 1.0.6
- ProfilePassword 0.7.4
- Quicktext 0.9.7.2
- QuoteCollapse 0.7
- Signature 0.4.0.4.200610221528--------------
- Signature Switch 1.4.2
- Talkback 2.0.0.0
- Tiny Menu 1.4.2
- Update Notifier 0.1.5.2
Amelyik mellé vonalat húztam azt csak próbálom éppen nem marad tartósan fent... -
Nabu
aktív tag
-
Nabu
aktív tag
Megjelent a Thunderbird 2.0.0.0 RC1 [link] Nagyon jó!
-
Nabu
aktív tag
3. keresem azt a beállítást ami minden kimenő levelet (fw, új ,stb) legyen az bármi, elküld text és html-ben is egyaránt, nem kérdez rá minden küldéskor, és megőrzi ezt a beállítást
Eszközök,beállítások,szerkesztés,általános,üzenetküldési beállítások,Küldés mind szöveges mind html formátumban -> ezt válaszd ki és nem kérduz többet...
2. címjegyzékben kapcsolat (mailcím) lehet-e több csoport tagja is? van e vmi plugin amivel drag&drop módszerrel át lehetne másolni/mogatni a címeket? alapesetben nem engedi...
Miért nem engedi? Fogod a nevet(összegyűjtött címjegyzékben) és ráhúzod a pl: személyes címjegyzékre...
[Szerkesztve] -
-
Nabu
aktív tag
A mai naptól elérhető a legújabb madárka 1.5.0.10 egyenlőre innen [link], de holnaptól valószínűleg már a frissítésre kattintva is menni fog!
-
Nabu
aktív tag
Hírtelenjében 3 féle megoldást tudok:
1.- Postafiók beállításai - postafiókod neve - A következő aláírás csatolása...
2.- ''Szerintem a legjobb'' a
Signature Switch kiterjesztés segítségével magyar nyelv is van benne nagyon egyszerű használni [link]
3. - Van még egy kiterjesztés ami szintén honosított ez a Signature [link] ez ugyan nem tud annyit mint az előbbi, de a célnak megfelelő.
Szerk: helyesírás...
[Szerkesztve] -
Nabu
aktív tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Mozbackup: [link] exe fájl: [link] zip-be csomagolva: [link]
van hozzá magyar nyelvi fájl is:[link]
De a legjobb megoldás mindig a könyvtár mentése!!!!
Csak ezt a sort kell beírni start menü futtatásba: %appdata%\Thunderbird\Profiles és az ablakban felbukkanó könyvtárat(mappát) kimenteni!!!
Ez a legfontosabb meg lemaradt: Megjelent a Thunderbird 1.5.0.8 frissítsetek!!!
Akinek nem menne az innen letöltheti a telepítőt: [link] (hu-HU)
[Szerkesztve] -
Nabu
aktív tag
válasz
kisgyerek85
üzenetére
A másik meg a ''SPAM''okat hogyan tudom úgy szűrni, hogy áthelyezze mindent egy pl. SPAM mappába.
Eszközök-->Levélszemét kezelése menüpont alatt mindent megtalálsz!
Az a kérdésem lenne, hogy ketten használnák a programot és azt akarjuk, hogy két külön név szerinti mappába jöjjenek a mail-ek
Ezt egy kicsit pontosítsd!!! Egy e-mail címről jöjjenek két mappába vagy két e-mail címről jöjjenek két mappába vagy neked is van több mail címed meg neki is és mindkettőtöknek külön mappába jöjjenek a különböző címekről a levelek? -
Nabu
aktív tag
# Felhasználói név: a teljes e-mail cím tehát: valaki@mailbox.hu
# Jelszó: a Mailbox rendszerben beállított jelszava
Ne használj biztonságos kapcsolatot (SSL) az legyen jelölve, hogy soha!
Vagy biztonságos kapcsolat használatakór ezeket kell megadni:
Amennyiben biztonságos (SSL) kapcsolatot szeretne használni:
* POP3S / IMAPS szerver (bejövő levelek) címe: secure.mailbox.hu
* Portszám: POP3 esetén 995, IMAP esetén 993
* Kapcsolat: TLS
* SMTP szerver (kimenő levelek) címe: az Ön által aktuálisan használt internet szolgáltató levelező szerverének címe
* Felhasználói név: a teljes e-mail cím
* Jelszó: a Mailbox rendszerben beállított jelszava
Így próbáltad? -
Nabu
aktív tag
Hogyan kell beállítani a külső levelező klienst (PL: Outlook) POP3 vagy IMAP használathoz?
A POP3 vagy IMAP levelezőprogramban a beérkező levelek letöltését lehetővé tevő POP3/IMAP és a kimenő leveleket továbbító SMTP szerver nevét, valamint a postafiók eléréséhez azonosítót és jelszavadat kell megadnod:
SMTP szerver: Ezt az Internet szolgáltatója adja (pl.: mail.vipdsl.hu, mail.t-online.hu)
POP3 szerver: pop3.citromail.hu ezt kell a bejövőhöz írni
IMAP szerver: imap.citromail.hu
Azonosítód: felhasználoneved, ''@citromail.hu'' nélkül
Jelszó: az amit a regisztrációnál megadtál
Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt! [link]
Meg ezt is: [link]
[Szerkesztve] -
Nabu
aktív tag
válasz
littleNorbi
üzenetére
Rakd ki az eszköztárra az ikonját és akkor az ikonnal tudod előhozni-elrejteni...

-
Nabu
aktív tag
válasz
littleNorbi
üzenetére
Itt a megoldás: Contacts Sidebar:
[link] -
Nabu
aktív tag
-
Nabu
aktív tag
Innen: C:\Documents and Settings\''win felhasználóneved''\Application Data\Thunderbird\
kimásolod a Profile mappa tartalmát és a neked megfelelő particióra rakod, ezután megnyitod a start menüből a Profile Managert itt találod a jelenlegi profilodat ezt akár már törölheted is, ezután profil létrehozása menüpont itt egy ''tovább'' után beírod a TB felhasználóneved majd lentebb a Mappa választására kattintva megkeresed azt a mappát amit a másik particióra másoltál kiválasztod és befejezés!!! Megpróbáltam érthetően, de ha nem világos valami irjál...
Bocsi nem egészen pontosan fogalmaztam próbáld meg így...

-
Nabu
aktív tag
Te ugye nagyon nem ismered ezt a programot?
Innen: C:\Documents and Settings\''win felhasználóneved''\Application Data\Thunderbird\
kimásolod az egész Profile mappát és a neked megfelelő particióra rakod, ezután megnyitod a start menüből a Profile Managert itt találod a jelenlegi profilodat ezt akár már törölheted is, ezután profil létrehozása menüpont itt egy ''tovább'' után beírod a TB felhasználóneved majd lentebb a Mappa választására kattintva megkeresed azt a mappát amit a másik particióra másoltál kiválasztod és befejezés!!! Megpróbáltam érthetően, de ha nem világos valami irjál...
Aki akarja látni hogy levele jött, annak egy tipp: poptray. Több emailcímet is tud figyelni, akár percenként is tudja ellenőrizni van-e új levél.
Ezt ne reklámozd mert a TB alapból tudja ezt sőtt még többet is a szolgáltatást és nem kell fölöslegesen programot telepítened a winre... -
Nabu
aktív tag
Megjelent a ThunderBird 1.5.0.5. verzió klikkeljetek a frissítésre...
További infó: [link] -
Nabu
aktív tag
-
Nabu
aktív tag
Pontosan miket másoltál ki?
Mert ha csak a mail mappa tartalmát akkor előszőr be kell állítanod a postafiókjaidat úgy ahogy régen volt és csak utánna tudod megetetni a madárkával...
Vagy ha nem akarod újra állítgatni és csak egy postafiókod volt akkor a mail mappán belül a postafiók mappádból másolj ki mindent és másold be a mostani maol mappád postafiókmappájába.
Én személy szerint mentéskór mindent mentek tehát az egész profilomat és így a legegyszerűbb visszaállítani és nem is kell újra meg újra a beállításokkal bajlódnom. -
Nabu
aktív tag
válasz
Tutti-amigo
üzenetére
Véletlenűl nem csináltál backup visszarakást mappák szinkronizálással?
Nekem annak idelyén(régen) pont ilyeneket csinált a TB. amikor szinkronizálással tettem vissza a leveleimet... -
Nabu
aktív tag
Ennél azért jobban ismerem a TB-t...

A Firefoxnál az eszköztáron jobb gomb és ott van egy olyan nevű gomb, hogy új eszköztár, na ez a gomb nincs a TB-ben és ezt hogyan lehetne megcsinálni hogy legyen ilyen lehetőségem?!
Tehát a lényeg, hogy rengeteg ikont ki akarok tenni az eszköztárra, és azok nem férnrk ki ezért kéne még egy sór. -
Nabu
aktív tag
Hogyan lehetne új eszköztárat hozzáadni a TB-höz?

-
Nabu
aktív tag
-
Nabu
aktív tag
Megjelent az 1.5.0.2-es madárka frissítsetek... [link]
Bár nekem még nem jelezte az autómatikus frissítésnél... -
Nabu
aktív tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Mindenkinek saját profilt kell létrehozni, ezt a start menü --> programok --> Mozilla Thunderbird --> Profile Manager elindításával tudod megtenni itt mindenkinek névre szóló profilt lehet létrehozni miután ez megvan egyenként beállítod mindenkinek postafiók beállításait majd , ha minden kész tedd fel minden profilhoz ezt a kiterjesztést: [link] itt mindenki beállíthatja magának a jelszavát! (rengeteg kiterjesztés létezik még ehez a levelezőhöz nézz körül lehet, hogy még találsz valamit...[link])
!!!VIGYÁZAT!!! Ha valaki egy kicsit is ért a Thunderbird-höz az tudja, hogy hól tárolja a TB a profilokat és könnyen kiszedheti más leveleit megkerülve a jelszavas védelmet!
Ezért biztonságosabb , ha mindenkinek csinálsz felhasználói fiókot Windowsban ugyan ez is megkerülhető, de ez valamivel komplikáltabb
-
Nabu
aktív tag
válasz
ballington
üzenetére
Mentsd ki a következő mappát: C:\Documents and Settings\''windows felhasználóneved\Application Data\Thunderbird\Profiles\''TB felhasználóneved'' (vagy .default)\Mail
Ebben benne van az összes leveled, előtte érdemes a fájl menüben a mappák tömörítésére kattíntani!
Létezik kiterjesztés is rá (magyarul), de nem birkózik meg a magyar karakterekkel (őűúí...): [link] -
Nabu
aktív tag
Arra jónak kell lennie ugyan én nem vagyok ennyire ''extrém'' hogy egyből törölje előbb letöltöm a fejlécet minden esetben és csak utánna határozom meg a törlést ami akár az egész postafiók is lehet...
Próbáld így: A következő bármelyike illeszkedjen
Dátum / ez utáni / pl: a tegnapi dátum/
Törlés a POP-kiszolgálóról. -
Nabu
aktív tag
Esetleg valaki meg tudná mondani, hogy hogyan tudnék új eszköztárat létrehozni??

-
Nabu
aktív tag
Én ezt a részét másra használom, létrehoztam különböző mappákat pl.. hírlevél, hangposta stb... és beállítom hogy melyik levelemet hová tegye át autómatikusan.
Van a TB-ben levélszemét kezelő ezt kell ''tanítani'' és a nem kívánt leveleket szemétbe helyezi, ha a postafiókod úgy van beállítva, hogy ne tartsa meg a levelet a kiszolgálón akkor onnan letölti, kitörli és, hogy ne foglaljon helyet a HDD-n jobb gombos menűben a ''Szemét'' mappán megadhatod a Megőrzési Házirendben hogy mi legyen a sorsa...
Ez annyiból kényelmesebb, hogy nem kell minden egyes postafióknálmegadni, hogy mi a szemét, míg az általad használt módszernél minden postafióknál létre kell hozz szűrőket és még akkor sem fog mindent kiszedni csak azokat amiket megadtál neki....
Remélem erre gondoltál...
szerk: helyesírás...
[Szerkesztve] -
Nabu
aktív tag
válasz
headhunter
üzenetére
Na kerestem neked megoldást: [link]
-
Nabu
aktív tag
válasz
headhunter
üzenetére
Ááááá... Félreértettelek!
Tényleg csak úgy lehet hogy abban a sorrendben veszed fel őket...
(Bocs nemrég keltem és nem olvastam figyelmesen vagy nemtudom...) -
Nabu
aktív tag
válasz
headhunter
üzenetére
Úgy mint a többi proginál a fejlécben (''Név'') rákattíntassz és abc sorrendbe van ha a (''E-mail'')-re kattíntassz akkor e-mail cím szerintí abc sorrendbe rakja stb...
-
Nabu
aktív tag
''Amúgy az 1.5 mivel tud többet az 1.0.7-nél?''
A legfontosabb újdonságok:
# Automatikus programfrissítési funkció. A frissítések mérete fél megabájt vagy kisebb lehet. A kiterjesztések frissítése kiforrottabb lett. Gyakorlatilag ez ugyanaz, mint a Firefox 1.5-nél.
# Az automatikus címkiegészítésnél az a címet választja először, amelyre gyakrabban küldünk levelet.
# Helyesírás-ellenőrzés levélírás közben (+ kiterjesztés kell [link] magyar nyelvi szótár)
# Beépített ellenőrző, amely kiszűri a phishing jellegű leveleket
# Javult RRS-támogatás és megjelent a Podcasting támogatása
# A mellékletek törölhetők a levélből (viszont továbbra sem lehet drag and drop művelettel kihúzni egynél többet
)
# Együttműködik a szerveroldali spamszűrőkkel
# Az üzenetszűrők műveletei között megjelent a válaszküldés és a továbbítás
# Kerberos-hitelesítés
# Levélszerkesztés közben automatikusan mentődik piszkozatként a levél
# A levelek kor szerint csoportosíthatók
# A könnyebb használhatóság érdekében áttervezett beállítópanel -
Nabu
aktív tag
Áhá:
C:\Documents and Settings\''felhasználó név''\Application Data\Thunderbird\Profiles\''Thunderbird felhasználói név vagy .default''''\Mail\
(Application Data rejtett mappa engedélyezd a megjelenítést)
De létezik erre kiterjesztés is [link] bár ezt nem tudom mennyire megbízható. (nem teszteltem)
szerk: megelőztek, de mostmár nem törlöm
[Szerkesztve] -
Nabu
aktív tag
válasz
headhunter
üzenetére
Véletlenül nem vodafone mail???
[Szerkesztve] -
Nabu
aktív tag
Ma megjelent az 1.0.7 -es verzíó frissítsetek!
Bővebben: link -
Nabu
aktív tag
Kérdésem a -turbo móddal kapcsolatos valamiért nem akar működni megfelelőenÁtírom a parancsikont firefox.exe -turbo és berakom az indítópultba és ekkor tray ikonként kéne elindulnia a windowsal de nem mert (választok profilz, beírom a jelszavam) teljes képernyős módban indul el!

Miért lehet ez?
Előre is köszi! -
Nabu
aktív tag
Van egy problémám helyesírásellenőrzéssel kapcsolatban!
Nem tudom letölteni a magyar szótárat hogyan kell???
Légyszi segítsetek!! -
Nabu
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan oldal ahol Thunderbird, firefox kiterjesztéseket tudok letölteni MAGYARUL!!?
Tb.-nél próbáltam, hogy win inditásnál induljon a tálcán a tb. de nem sikerült mindid egész lapon akar indulni és kiirja hogy nem sikerült csatlakozni a pop3... (ezt mondjuk tudom miért irja mert még nincs net kapcsolat)
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Le Mans Ultimate
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kiterjesztés használja is ezt a mappát, amúgy meg különben semmi értelme ha nem használod globális gyűjtőnek..