Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- talmida: Változások 2. rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
szerintem rá kéne hagyjuk.
és olyan ne alkosson legközelebb véleményt egy programról, aki olyanokat kérdez, ami a pofájába röhög pl az options alatt (levelek automatikus lekérdezése, stb)
mert az biztos, hogy a lelkem nem okat tud a programokról, meg beállításokról, de fikázik.
pl a ''sok szar file'' amiről sírt, csak egy k..va F3 kellene a TC-ben, és már látja is, a kit. nélküliben vannak a levelek, a másikban meg ott az első sorban, az az adatbázisos kezelő modul, ami indexel.
és én pl a mappákat símán bemásoltam (nem futó alkalmazásnál) majd elindítottam a Tbirdit, és leindexelte az uj mailbox mappát, és kész, lehetett keresni, meg olvasni ezerrel.
de tudod, ez egy szar gagyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest