Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanfantom
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
ok, akkor szerintem hagyom
és még egyszer köszi, ezt magamtól már sajnos nem tudtam volna megoldani -
phanfantom
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséged!

Sikerült megoldani, átírtam még 1-2 dolgot, mert azokba is "beette" magát, így már újra a google-t hozza be új lapként, szerencsére.Viszont látok még néhány toolbar-os beállítást, amikhez ugyan nem tartozik érték, de kitöröljem őket vagy így nem zavarnak semmit?
-
phanfantom
senior tag
Sziasztok!
Összeszedtem egy toolbar-szerűséget, de nem teljesen az (mert azt ki tudom törölni a programok közül, illetve nem is szerepel most ott).
Egész egyszerűen ha nyitok egy új lapot, akkor állandóan bejön ez az idegen weblap és egyszerűen nem tudom visszaállítani a régi felállást, eléggé zavaró.
Beállítások menü-ben a kezdőlapnak a szokásos oldalam van, így ott nincs hiba.Mit lehetne tenni?
Köszi a segítséget előre is.
-
phanfantom
senior tag
Sziasztok!
Letöltöttem az update scanner kiegészítőt, de nekem nem igazán akar működni.
A megfigyelni kívánt oldalon nyomok egy jobb klikket, majd rámegyek a weboldal frissítésének menüjébe, ott beállítom az ellenőrzés gyakoriságát és kész. De ha ezt újra megnyitom, hogy megbizonyosodjak minden jó-e, akkor visszaáll az eredeti érték vagyis figyelmen kivül hagyja az én beállításomat.
Más is találkozott már ilyen problémával vagy valamit rosszul csinálok? -
phanfantom
senior tag
A frissen telepített és használatban lévő firefox, nem blokkolja a felugró ablakokat, pedig eddig ilyen gond nem volt, ha feltelepítettem, mert azonnal blokkolt magától mindent.
Az eszközök, beállítások menü és aztán a tartalom funkciót kiválasztva, látom, hogy ott a pipa a blokkolásnál, de mégsem működik.
Vajon mi lehet a gond vagy más valamit kell állítani?
Előre is
-
phanfantom
senior tag
Köszi a segítséget!
-
phanfantom
senior tag
Hello!
Az előzményeket(meglátogatott weblapokat) hogyan tudom törölni a firefox-ban?
thx -
phanfantom
senior tag
Az szerintetek miért lehet, hogy agoogle több találatot hoz ki az explorer alatt mint a firefox-szal?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Legközelebb azonnal jövök és leírom, aztán meglátjuk, hogy másnál is hasonló-e a helyzet.
KAMI911