- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati007
őstag
A legújabb frissítés óta sajnos nem tudok külföldi oldalakat lefordítani a google translate-el
, tud valaki megoldást? , köszi
-
Ati007
őstag
Az új update után (44) sajnos a tabokat a címsor felé rakta pedig nekem alatta volt. Hogy tudnám visszarakni?
-
Ati007
őstag
-
Ati007
őstag
az 5-s firefox nem támogatja a javat? ma raktam fel és be akartam lépni a cib bankba és ez az üzenet fogadott: Az Ön böngészöje nem támogatja a Java kisalkalmazások futtatását.
-
Ati007
őstag
Sziasztok, nem tudjátok miért van az hogy ha írok egy fórumban vagy akár most itt egyszer csak nem folytonosan írja amit gépelek hanem pár szóval előrébb. Elég zavaró tud lenni . (win7, firefox 3.5.5)
[ Szerkesztve ]
-
Ati007
őstag
koszonom szepen a segitseget
-
Ati007
őstag
frissitettem az uj firefoxra es nem muxik a tab mix plus
minden frissitesnel nem fognak mukodni az addonok
-
Ati007
őstag
olyan kérdésem lenne hogy hol lehet beállitani ha pl megnyit egy képet a mozilla akkor ne méretezze át a böngészö méretét?, nagyon zavar hogy megnyitok mondjuk iwiwen egy képet(bárhol máshol is) és a böngészö összeugrik kicsire és állithatom vissza
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kompakt vízhűtés
- SSD kibeszélő
- Mobil flották
- Politikai mémek
- További aktív témák...