Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
chungee
üzenetére
Az alkalmazáson belül található dolgok menü, oldalsáv, stb. az az alkalmazás hibálya ha megváltozik eltűnik stb. a keret az meg az "ablakoshoz" tartozik.
Csinál ilyet sok hiányzó, vagy régi driver(VGA, direktx, vc_redist.x64.exe). Az utolsó nélkül a waterfox el sem indult.... Valamint az is ha sok ideje nem volt csinálva rajta egy alaphelyzetbe állítás, vagy csak ahogy én szoktam egy letöltött windows(ablakos) ISO telepítőt file-t becsatlakoztatok és újratelepítem a saját file megtartásával! Ilyenkor minden megmarad de a működése gyorsabb és általában(?) hibamentes lesz, sajna sokszor csak a következő frissítésig.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911