Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• svgyula

addikt

válasz ledgeri #69929 üzenetére

Igen szeretek háttérben youtube videót hallgatni nézni. De a TV-n lévő smartube lejátszó-hoz képest egy rossz középhullámú sokol rádió a hangja de csak ha böngészőből halgatom. Nyilván be vagyok jelentkezve a saját csatornámon keresztül a youtube-ba. Abban az aplikációban semmi olyan nincs bekapcsolva amit írsz, van x db hang módozat ezek közül lehet választani. PC-n böngészőből a youtube saját lejátszója egy hányadék. Azért írtam, hogy legalább arra lenne lehetőség, hogy kiszervezni külső lejátszóra és a böngésző csak az adattovábbítást csinálhatná. Már ez is hatalmas előrelépés lenne. Már próbálkoztam a youtube video player kiegészítővel és ott 2db lejátszót "lehet"(ne) választani a "flash video player" és a "html5 video player" ugyanaz a fos hangzás mindkettő. Ja sehol nem enged/lehet semmilyen hangkimenetet állítani. A fogakerék alatt csak a hang normalizálása lenne elérhető ha nem szürke lenne. Próbáltam a "sound fix" című kiegészítőt de azon kívül, hogy a gain->semmi és jobb bal csatornát lehet állítani a 90-es években használ az első hangkártyám is über HI-FI minőséget adta ehhez képest. A türelmem és a sz@rakodással eltöltött idő kezd elfogyni. Ha nem egymás mellett és ráadásul ugyanazon a TV-n keresztül ugyanaz az erősítő adná ki ezt az eltérő(csak böngészőn keresztül jövő) hangzást (inkább nem nevezném hangzásnak) azt mondanám rossz a fülem ki kell mosni de nem! Viszont érdekelne, hogy használja-e valaki linux alatt és ott milyen a minőség mert ha ott jó akkor kirúgom a francba a winfost.........
    Tehát a lényeg az, hogy ha böngészőből weben pc-ről nézem hallgatom a videót gyenge fos hangzása van. Ugyanerről a PC-ről a film zene igen jó minőségben szól! Ezért gyanakodom arra, hogy a böngészőt kellene és a beépített hangtovábbítási rendszert reszelni!

Új hozzászólás Aktív témák