Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Nekem a PH lapcsalád új felülete, betűtípusa zavar nagyon. Azóta már szinte soha nem olvasom őket, mert pár perc után beszédülök. A fórumokat már csak Logouton keresztül olvasom. Nem tudom mi lesz, ha itt is bevezetik az új felületet.
Azt hiszem a Google kezdte a (számomra zavaróan életlen "homályos" szürkés) Roboto, sans-serif fontokat használni, erre a PH lapcsalád is pont azt használja.
Elég sokan jeleztük itt a fejlesztőknek, de egyáltalán nem érdekli őket, még az sem, ha azért csökken a nézettség. Megvannak győződve, hogy így modern és jó, akinek pedig nem tetszik annak monitor, vagy valami beállítás probléma lehet. 
Amúgy sok embert nem zavar semmi, nem értem. Chromium alapú böngészőket pl Operát sem tudom fő böngészőként használni asztali gépen. Mobilon nálam is jó mindegyik. -
mpo
veterán
Az hogy homályos, attól van, hogy egyes hülyék elegánsnak hiszik a szürke betűt, pedig a szabványnak sem felel meg és csak a szemet rontja.
Most végeztem a barátom laptopjával, ahol a FF-ban is rosszul néztek ki a betűk.
Ezt találtam, a legjobb megjelenítésre raktam, a legjobb teljesítmény helyett.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Elég sokan jeleztük itt a fejlesztőknek, de egyáltalán nem érdekli őket, még az sem, ha azért csökken a nézettség. Megvannak győződve, hogy így modern és jó, akinek pedig nem tetszik annak monitor, vagy valami beállítás probléma lehet.
KAMI911