- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Nekem a PH lapcsalád új felülete, betűtípusa zavar nagyon. Azóta már szinte soha nem olvasom őket, mert pár perc után beszédülök. A fórumokat már csak Logouton keresztül olvasom. Nem tudom mi lesz, ha itt is bevezetik az új felületet.
Azt hiszem a Google kezdte a (számomra zavaróan életlen "homályos" szürkés) Roboto, sans-serif fontokat használni, erre a PH lapcsalád is pont azt használja.
Elég sokan jeleztük itt a fejlesztőknek, de egyáltalán nem érdekli őket, még az sem, ha azért csökken a nézettség. Megvannak győződve, hogy így modern és jó, akinek pedig nem tetszik annak monitor, vagy valami beállítás probléma lehet. 
Amúgy sok embert nem zavar semmi, nem értem. Chromium alapú böngészőket pl Operát sem tudom fő böngészőként használni asztali gépen. Mobilon nálam is jó mindegyik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- PlayStation 5
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Elég sokan jeleztük itt a fejlesztőknek, de egyáltalán nem érdekli őket, még az sem, ha azért csökken a nézettség. Megvannak győződve, hogy így modern és jó, akinek pedig nem tetszik annak monitor, vagy valami beállítás probléma lehet.
KAMI911