- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Bjørgersson #56434 üzenetére
ez érdekes. most én is PC-s firefoxban nyitottam meg, nálam nincs. pedig kikapcsoltam a követésvédelmet, és az ublockot az oldalon.
amúgy ja, ublock-kal ki lehetne blokkolni ezt a div-et az oldalból.
-
Somatom
veterán
válasz
Bjørgersson #56434 üzenetére
Most tapicskolj rá két ujjal arra a 6 collos, érintős kijelzőre, amin teszteled az Androidos Firefoxon és nézd meg, hogy mi történik nagyításnál! Az alsó sáv eljesen eltakarja a tartalmat. Értem én, hogy ez a weboldal része, csak azt magyarázd el légyszi, hogy ugyanazon az eszközön, három, asztali kliens módra állított böngésző közül, miért csak Firefox -szal jelenik meg!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Mobil flották
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Kompakt vízhűtés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest