Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
madrac
üzenetére
"Nem is értem mások miért nem használják őket. Pl. megőrülnék, ha wide monitoron hosszába rakná ki a tabokat, vagy minden google találati oldalnál manuálisan kellene lapozni a következőre"
Én sem értem, hogy miért nem használják többen, pedig annyira adja magát és logikus, hogy széles monitoron oldalra pakolja az ember a fülsávot. Szinte csak előnyei vannak:
- Teljes szélességű minden fül, kifér a title szövege, nem tolja össze sok tabnál.
- Nem foglal helyet vertikálisan feleslegesen a fülsáv sem, mivel átkerült oldalra.
- Elfér kényelmesen 30-40-50 fül is egymás alatt.Az egyetlen hátránya talán a megszokás.
Az AutoPager is jó cucc, csak ne zabálna ennyi erőforrást.
(#32375) hunfatal: "meg az is, ha magától töltöget (facebookon is utálom, pl. az alsó linkekre rá sem lehet kattintani )."
A részletes folyamatsávot is imádom.

-
fatal`
titán
válasz
madrac
üzenetére
Engem oldalt idegesítenek a tabok, meg az is, ha magától töltöget (facebookon is utálom, pl. az alsó linkekre rá sem lehet kattintani
).Nyomtatni, lementeni nem szoktam, session manager nem rossz, bár Opera alatt is ritkán használtam.
Ellenben agybajt kapok a gyári könyvjelzőkezelőtől (oldalsáv nélkül), ha nincsenek hotkeyek itt a mezőben, ha automatán indulnak a videók a yt-n, ha nekem kell kiválasztani a minőséget, vagy, ha nincsen gyorshívó.

(#32374) Edenyke: Tegyél fel egy gyorshívó kiegészítőt (pl. Fast Dial).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mercedes topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

).
KAMI911