- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kam1kaze
tag
Sziasztok!
Régi gépem volt (XP-vel), amin csak a Firefox 48.0.2 futott az CPU SSE2 hiánya miatt, most az új gépre (Win10-el) 56.0.2 került fel. Eddig 3 hibát tapasztaltam nálam.
1.) Egyes oldalaknál levágja a "g" alját. Linkelni nem tudok, meg képet se feltölteni, mert most nem találtam ilyen oldalt (szerencsére ritka, de azért zavaró).
2.) Gigabyte oldalán nem jönnek be a letölthető programok. Edge-vel néztem, ott megjelenik rendesen. Link
3.) Ezt is Edge-vel kellett megírnom, mert Firefox-al hiába nyomok rá a "Fájlok kiválasztás" gombra, semmi se történik. Reklámblokkolót és a felugró ablak tiltást is kikapcsoltam, semmi se változott.
Autóalkatrész oldalon is, az admin felületen nem tudok semmit se csinálni. Tovább gombra nem reagál, + - gombra se, míg Edge-vel itt is mindent megcsinál.OTP kártyás fizetésnél, amikor ellenőrizni kell az adatokat, majd elfogadásnál visszaugrik egyet, utána második gombnyomásnál tovább lép és sikeres is a fizetés. 57.0-val nem tudom, hogy ezt csinálja-e, mert ezzel még nem volt fizetés.
Újonnan telepített Windows 10-re került fel az 56.0.2 és tegnap feltettem a 57.0 verziót (rátelepítettem), de ugyan ezek a hibák megmaradtak. Mi okozhatja ezeket, mit próbáljak meg?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Crimson Desert
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- PC /i5-3470/8GB/240GB SSD/WIN10/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911