Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
2.0-tól vagy 1.5-től 3.5-ig használtam FF-et, újratöltötte a lapokat. Emlékszem, mert, amikor később Operára váltottam, ott is kerestem ugyanezt a beállítást.
Keresgéltem, de nem találtam semmit, azért tettem fel itt a kérdést.
Mindenhol az említett cache beállítást írják, de nem segített. A Disk Cachet már teljesen letiltottam, de semmi, gondolom ramból hozza be újra.A mobile sem frissít alapbeállításként. Próbáld meg megnövelni az opera:configban a check expiry history változót. Feltéve, hogy a classicról írsz, az új Opera Mobile egy trágya, két percig sem volt a telefonomon. Az asztali Operát is ugyanúgy tönkreteszik, azért váltottam vissza FF-re most.
Engem zavar itt, hogy kinyitok egy topicot mondjuk 1 új hozzászólással, visszalépek és még mindig jelez 1 új hozzászólást. Folyton azt hiszem, amíg lépkedtem új hsz érkezett, közben meg csak nem frissített. Ugyanez van az összes fórumon a feliratkozott témákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hét hőcső és két torony? A Thermalright nem viccel.
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mindenhol az említett cache beállítást írják, de nem segített. A Disk Cachet már teljesen letiltottam, de semmi, gondolom ramból hozza be újra.
KAMI911