Hirdetés
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Pár napja nekem is volt hasonló: minden oké, elkezdek mailt írni.. Hogy közben települt-e flashplayer-frissítés a háttérben, nem tudom, de amikor megírtam a levelet, irány a youtube.com, és semminek sem volt hangja! Miközben semmilyen változtatás nem történt a gépen. Sőt, a Volume ikon is eltűnt, hiába volt kijelölve a Hangok tulajdonságai között, hogy jelenítse meg a tálcát. Hangkártya-driver újratelepítés, meg hasonló nem segített, eszközkezelő szerint minden OK. Végül egy rendszervisszaállítás megoldotta. Azóta sem értem, mi történt... Amúgy pl. Winampnak meg volt hangja rendesen. (Amúgy nem FF függő lehetett a probléma, mert IE alatt sem volt hangja a youtube videóknak, csak erről a postról jutott eszembe az eset.)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Battlefield 6
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Tőzsde és gazdaság
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BMW topik
- Warhammer 40.000
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Exkluzív órák
- Óra topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
KAMI911