Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
2Pete
csendes tag
Nem tudom, nekem rókabőr szaga van a dolognak. Mert ezeknek az újdonságoknak a nagy része már letölthető modok formájában, a szebb grafika meg nem is biztos hogy kell, hiszen már a régivel is röcög ha nagyobb csatákat játszunk. De ez nem zárja ki azt hogy újabb remekművet kapunk, csak lehet hogy most már túl nagyok lesznek az elvárások. Sajnos ezt már egyszer láttam az OFP - ARMA vonalon. Az új szebb lett, okosabb lett, de mégse lett akkora klasszikus mint az öreg. Majd meglátjuk, én megvárom az értékeléseket és a véleményeket, de így az előzetes videók alapján félek hogy nem lesz elég motivációm a Warband megvételére.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAPPHIRE RX 7700 XT 12GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- EliteBook 840 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125H 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DJI Avata 2, Goggles 3, RC Motion 3, 1 év Care Refresh gari
- MacBook Pro 13
- Samsung 98 QLED 4K Smart TV QE98QN90AATXXH 2028.10.27-ig Magyar garanciával eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest