Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Király, de nem érte eső vagy csapadék a motort 4 éve. Legfeljebb 1 pocsolyán mentem át vele.
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
kelly416
üzenetére
fogalmam sincs ez mennyit érhet. S. A. 60/3-as henger, Ducati Energia gyújtás. Típushibák kigyepálva, ahol kellett szakszerűen kilakatolva, fehér elemeket fényező fújta. Pirosakat még én évekkel ezelőtt.
Az a baj, hogy hiába vettem rá új króm kerekeket, új króm kipufogót konkrétan rozsdásodnak. Pedig nem Taiwani fosh.
2 éves kipu, nem ment vele a motor 400km-ert. Egy garázsban, ponyva alatt pihent
Lassan azért egy 10 éves autó ára benne van a motorban de az ember nem ér a végére. -
Steve_Brown
senior tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Hát egy Simson nem valami különleges. Csak gondoltam bedobom. 1 éve lett lerakva kosárba a motor. Most lett kész a fehér részek újrafényezése.
-
Steve_Brown
senior tag
Legyen valami átlagos is.
-
Steve_Brown
senior tag
Sziasztok!
Nincs valakinek Simson Starhoz 2db hibátlan blokkfele?
A Facebookos csoportokban mindenki csak ígérget
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Gondolom az elektronika szabályoz. De ha mondjuk nem injektoros a motor és nincs a CDI-ben erre vonatkozó tiltás?
-
Steve_Brown
senior tag
Sziasztok!
Van egy Simson Starom ami még viszonylag jó erőben van. A lényeg, hogy leesett az első hó és ahogy rátaposták az autók az útra kellemes jégpáncélként fagyott rá. Ki is mentem csúszkálni.
Azt szeretném kérdezni, hogy 1000-es motorral is körülbelül ilyen lehet normális időben menni? Jobban rányúlsz kettesben is és megcsúszik a hátulja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4634
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest