- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Digitális Állampolgárság Program
- Kis színes abszurdisztánból
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz Laraxior #100609 üzenetére
No, megtaláltam a SONY kamerás csoportban a kommentem, amit kerestem:
Új akiket érdekel, hogy hogyan lehet frankón rögzíteni a kamerát, és/vagy szeretnének egy megoldást a nem látható piros visszajelzőre, azoknak ajánlom figyelmébe ezt a videót 8:03-tól!
Türelmetlenebbeknek: kamera-bemutatás 8:03-tól, rögzítés 10:15-től, piros LED 11:45-től (12:30-tól), utána hangrögzítés, kommunikáció, stb...*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
runner 125
nagyúr
válasz Laraxior #100609 üzenetére
Van rajta mikrofon csati persze, viszont ezt elqrták a Sony-nál, ugyanis a gyári rögzíthető adaptert ha rátekered, eltakarja a mikrofon ajtót: [link]
Ha külső mikrofonozni szeretnél, akkor erre a gyári kitre lesz szükséged pluszba. Ezzel szabaddá tehető az alsó nyílás.
Mikrofonból pedig ez javasolt, egy toldóval.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Segway ninebot Kickscooter Max G2 roller