Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
válasz
fattyu
üzenetére
Engem nem, mert nem ma kezdtem, de kezdők simán megszívják ezzel. Lásd lenti sisakos eset, jó lesz az. Nem, nem jó, inkább veszélyes. Rendszeresen látok kezdő, fiatal motorosokon hibás méretű ruházatot (meg motort is, de az más téma) ugyenezen okból - rátukmálják. Szintén nem érzem kihasználtnak a boltban dolgozó eladót, neki az a feladata, hogy adja, amit kérek.
-
d@vee
őstag
válasz
fattyu
üzenetére
Nem akartam rákommentelni, viszont igazad van. Akkor ne oda menj felpróbálni hanem ahonnan megrendeli
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De azért értem amit ír, én legutóbb Szász motornál voltam haverral, neki kellett full felszerelés. Legótvarabb kukászsákot is ráadták, hiába volt 2 számmál nagyobb jajaj jó az, bővebb kell dumával. Kesztyűnél még rendesen furán néztek mikor mondtam hogy felpróbálná az illető azt is, nem elég bemondásra a méret. Sisak, cipő stb...ott is majdnem ugyanez, azt sem tudta a csaj hogy mit ad el, csak vigyed.De legyen pozitív példa is, debreceni Máthé Motornál nagyon segítőkészek volt, kabátot vettem ott, abszolút készséges volt az eladó. Mellettem valaki kesztyűt vett, ráadták, még valami gázkar szerűt is adtak a kezébe hogy nem-e nyom a varrás vagy ilyesmi ha kormányt szorongatja az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)