- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
madmike #101909 üzenetére
Hopp, jogos, úgy értettem.
Akkor viszont jó lehet ez a megoldás, viszont amikor utoljára néztem, emlékeim szerint nem olcsók.
ath
Azért volt ott jókora lélekjelenlét a motorosnál. Látszik h fejben jelen volt, mert iszonyú precízen és gyorsan húzta át jobbra a motort amikor látta h sodródik át a záróvonalon a béjjemvé.
De a többi tényleg centinken múlott.. oké, döntött motornál (kanyar miatt vissza kellett kissé döntse) kapta el a tükrét.. , de álló motornál a kormánysúly az esetek jó részében csutkakormányos motorknál egy vonalban van a tükör szélével.. úgyhogy a jó rekación kívül nagy szerencséje is volt, h a kormányt már nem érte el. -
runner 125
nagyúr
válasz
madmike #101907 üzenetére
Szerintem egy ilyen mobilgarázs sokkalta jobban magára hívja a figyelmet, mintha szimplán letakarod nyilvános helyen tárolva.
Van jó néhány olyan ismerősöm, akiknél szintúgy nincs garázs, de tavasztól őszig még ők is berakják haverokhoz, ismerősökhoz, rokonokhoz garázsba.
Kérdezz körbe, egy motor nem foglal nagy helyet, enni sem kér, akksit kiveszed, havi 1x otthon töltesz rá, a motor pedig szépen eláll zárt helyen és te is nyugodt vagy. -
etnies
senior tag
válasz
madmike #101335 üzenetére
Magyarországon a kötelező felszerelés a bukósisak, minden más opcionális.
Nem kérhetnek a jogosítványszerzéshez mást, mint ami kötelező.Ha vezetéstechnikai tanfolyamra mész, ott kérhetnek plusz, pl a Honda Safety kér kesztyűt, térd és könyökprotektort.
(#101326) Teasüti Engem ütöttek már el hátulról, zebránál megálltam a gyalogosnak.Azóta tükör és ha nem lassul velem az autó, akkor leszarom a gyalogos jogait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest