Hirdetés
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
Bogyó bá' #85193 üzenetére
Erről eszembe jutott az egyik túrám.
Volt egy túrakiírás amire jelentkeztem, amit így utólag már bánok.A túravezető elég érdekes volt. Eljött 1 doboz cigivel a 7 napos túrára, a maradék 5-6 doboznyit meg úgy tarhálta össze a többiektől szálanként. Annyi pénze nem volt, hogy befizessen egy kempingbelépőt, így volt amikor a strandon keresztül motorozott be a napozók között, hogy megússza az 5-10 eurót.
Minden nap 9 fele indultunk a kempingből amikor már alsó hangon is 30 fok volt árnyékban, minden délben meg kellett állni étterembe ebédelni. 1x tudtam fürödni a tengerbe, mert olyan csodásan szervezte a napi programot, hogy pár száz kilométert 9-től este 7-ig tettünk meg. Volt, hogy olyan későn estünk a kempingbe, hogy sátrat állítani se volt időnk, energiánk. Ezt az 1 hetes túrát már lazán ledöngettem 3-4 nap alatt is úgy, hogy minden nap fürödtem a tengerben.A legszebb a hazaút volt. Alsó hangon is 900-1000km esett az uccsó napra, persze, hogy 9-kor indultunk és délbe megálltunk ebédelni, ahol a fos kiszolgálás miatt elcsesztünk 2 órát. Végül 21 órát ültem a nyeregben, mire hazaértem hulla fáradtan.
Ettől fogva csak Csöpi túráira jártam motorozz.hu-n, illetve saját 1-2 fős túrákra.
Első szervezett túrám nekem se lett valami jó, de ennek a fószernak már a sokadik ilyen fos túrája volt, amit persze utólag tudtam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos autók - motorok
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- Használt Stadler Form hideg párásító ingyenes szállítással
- Kenwood Kmix 750
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest