Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zgospel

őstag

válasz Gaboman #79682 üzenetére

Bár tapasztalatom nincs, de én is tervezgetek egy farmert városi használatra. Amit eddig észrevettem a kínálatban:
    - ami tényleg jól néz ki és hasonlít egy rendes farmerre, az drága, a 20-25 ezres kategóriában amiket találtam semmi fazonuk nem volt
    - sok modellnél csak a térdrész van kevlárral erősítve, tehát a többi része ugyanúgy szakad fél másodperc alatt ha baj van
    - olcsóbb típusoknál gyengébb protektorok vannak bevarrva
    - sok modellnél csak térdprotektor van és lehetőség sincs jobban felvértezni, például egy csípőprotektorral
    - olyat is láttam ahol a protektorok nincsenek mellékelve, csak zseb van nekik, és külön kell megvenned a protektorokat
    - az esetek többségében a méretválaszték is elég szegényes, egy utcai farmer méretkínálatához képest meg pláne
    - amik jól is néznek ki és magasabb védelmi szintet nyújtanak azok horror áron vannak

Angliában hallottam olyan szolgáltatásról, hogy elküldöd nekik a saját farmerodat, amibe ők aztán bevarrják a kevlár erősítéseket belülre, plusz kialakítják a protektoroknak a zsebeket, majd visszaküldik. Arra már nem emlékszem hogy protektorokat raknak-e bele vagy sem, gondolom felár ellenében igen.
    Ez amúgy egy tök jó ötlet szerintem, és ha angliai fizetésem lenne akkor lehet igénybe is venném. Ha jól emlékszem egy ilyen művelet ára 70-80 ezer Ft körül jött ki.

https://www.flickr.com/photos/zpapa/

• canniball

nagyúr

válasz Gaboman #79682 üzenetére

Van mindkettő, cordura hűvösebb időre, farmer nyárra. Hogy melyiket ajánlom az attól függ milyen szemszögből nézzük. Ha a biztonság fontosabb akkor a cordura, az biztos jobban bírná az aszfalton csúszást (bár személyes tapasztalatom egyikkel sincs ilyen körülmények között, és remélem nem is lesz :D ). Ha a kényelem számít akkor részemről a farmer köröket ver a cordurára (mármint a kevlár betétes verzió ami nekem van, a full kevláros kivitelhez még nem volt szerencsém).

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

Új hozzászólás Aktív témák