Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Lomha 8V
üzenetére
Alakul a gép. Már nagyon várom az első indítást.
Hát még én. Remélem, hogy nem feleslegesen ölöm bele a munkaórákat és a pénzt. Bár hobbinak sem utolsó az igaz...
És sajnos, mint láthatjátok elég lassan is haladok, ma is fél órát tudtam össze-vissza kinn lenni a műhelyben (felszereltem és bekötöttem a deklit), ennyi.(#69531) bogyo112:
De hát ez asztalosműhely, nem motorszerelő!
Igen. És? Én meg könyvtáros vagyok! Mi a probléma?
Amúgy alapvetően famunkákkal szoktam foglalkozni a szabadidőmben (konyhaszekrény, pergola, kerti bútorok, kisebb/egyszerűbb ácsmunkák stb.), tehát arra rendezkedtem be. De azért akad jó pár fémmegmunkálásra is alkalmas gépem/szerszámom. Eddig amire szükségem volt, mindent megoldottam a rendelkezésre álló cuccokkal. 
(#69536) mm89:
Az igen, szép nagy műhely lesz
Igen szerintem szűkösen de el leszek benne egy darabig.

ITT VAN egyébként az aktuális látványterv, amit a telek adottságaihoz igazítottam. Na mondjuk az is igaz, hogy ez még évek kérdése. Tegnap megvettük a telket. Első a ház alapja (jövő tavasszal), az udvar rendezése (addig és folyamatában), majd a következő év a falazás, az azt követő pedig tető és egyebek, stb. stb. stb.. A műhelyem csak azután fog következni. Úgy számolok, hogy innentől, ha minden jól megy 4-5 év mire meglesz, de hát ugye egyrészt mindent hitel nélkül szeretnénk, másrészt meg ember tervez...A motorral meg hajrá, szerintem vagyunk páran akik hasonlóképpen izgulunk érte mint te
Annyira biztos nem, mint én, főleg mivel hangját még nem hallottam, de a pénzt meg nyeli...
Ráadásul a hülye eBay-es rendeléseim sem akarnak megérkezni. 
(#69538) Somatom:
Csak a leglényegesebb részlet nem derül ki. Be lehet -e állni motorral a nappaliba?
Miért nálad be lehet? Egyáltalán akarnál? Amúgy sem igazán értem, hogy ezzel mire akarsz pontosan célozni, vagy milyen üzenetet átadni nekem... Valószínűleg alul-művelt vagyok a motoros virágnyelvben... Ha csak egy burkolt beszólás lenne, akkor meg úgyis mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És sajnos, mint láthatjátok elég lassan is haladok, ma is fél órát tudtam össze-vissza kinn lenni a műhelyben (felszereltem és bekötöttem a deklit), ennyi.
Amúgy alapvetően famunkákkal szoktam foglalkozni a szabadidőmben (konyhaszekrény, pergola, kerti bútorok, kisebb/egyszerűbb ácsmunkák stb.), tehát arra rendezkedtem be. De azért akad jó pár fémmegmunkálásra is alkalmas gépem/szerszámom. Eddig amire szükségem volt, mindent megoldottam a rendelkezésre álló cuccokkal. 
Ráadásul a hülye eBay-es rendeléseim sem akarnak megérkezni.