Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• imibogyo

veterán

válasz Lomha 8V #69530 üzenetére

Alakul a gép. Már nagyon várom az első indítást.
    Hát még én. Remélem, hogy nem feleslegesen ölöm bele a munkaórákat és a pénzt. Bár hobbinak sem utolsó az igaz... :B És sajnos, mint láthatjátok elég lassan is haladok, ma is fél órát tudtam össze-vissza kinn lenni a műhelyben (felszereltem és bekötöttem a deklit), ennyi.

(#69531) bogyo112:
    De hát ez asztalosműhely, nem motorszerelő!
    Igen. És? Én meg könyvtáros vagyok! Mi a probléma? ;] :P Amúgy alapvetően famunkákkal szoktam foglalkozni a szabadidőmben (konyhaszekrény, pergola, kerti bútorok, kisebb/egyszerűbb ácsmunkák stb.), tehát arra rendezkedtem be. De azért akad jó pár fémmegmunkálásra is alkalmas gépem/szerszámom. Eddig amire szükségem volt, mindent megoldottam a rendelkezésre álló cuccokkal. :K

(#69536) mm89:
    Az igen, szép nagy műhely lesz
    Igen szerintem szűkösen de el leszek benne egy darabig. ;] :B
    ITT VAN egyébként az aktuális látványterv, amit a telek adottságaihoz igazítottam. Na mondjuk az is igaz, hogy ez még évek kérdése. Tegnap megvettük a telket. Első a ház alapja (jövő tavasszal), az udvar rendezése (addig és folyamatában), majd a következő év a falazás, az azt követő pedig tető és egyebek, stb. stb. stb.. A műhelyem csak azután fog következni. Úgy számolok, hogy innentől, ha minden jól megy 4-5 év mire meglesz, de hát ugye egyrészt mindent hitel nélkül szeretnénk, másrészt meg ember tervez...

A motorral meg hajrá, szerintem vagyunk páran akik hasonlóképpen izgulunk érte mint te
    Annyira biztos nem, mint én, főleg mivel hangját még nem hallottam, de a pénzt meg nyeli... ;) Ráadásul a hülye eBay-es rendeléseim sem akarnak megérkezni. :(

(#69538) Somatom:
    Csak a leglényegesebb részlet nem derül ki. Be lehet -e állni motorral a nappaliba?
    Miért nálad be lehet? Egyáltalán akarnál? Amúgy sem igazán értem, hogy ezzel mire akarsz pontosan célozni, vagy milyen üzenetet átadni nekem... Valószínűleg alul-művelt vagyok a motoros virágnyelvben... Ha csak egy burkolt beszólás lenne, akkor meg úgyis mindegy... :B

Új hozzászólás Aktív témák