- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mosquito-
őstag
válasz
V.Stryker #60620 üzenetére
Nekem tavasz-őszre van egy BF Akito Dessert Evo nadrág 3/4-es kabát kombó. [link] Itt még a Rainers kabátot/nadrágot nézném meg. Nyárra van egy Macna Silicum nyári motoros nadrág és Mugen Race. + van még egy régi játszós Shox Thunder kabát/nadrág.
Egy szettből szeretnéd megoldani akkor A-Pro , Macna , Plus Racing Tour/Racer/Tecno kabátokat nézném meg. -
törölt tag
válasz
Baráti kapcsolatok miatt nekem nem is illene mást hordanom, mint Beringet, de az az igazság, hogy majdnem mindegyikkel elégedett voltam. Csak az oldalt cippzáros nadrág volt kevésbé vízhatlan és a cippzárt is cserélni kellett. De, azt meg én erőltettem, pedig elmondták e hibáit. A többi Bering cuccom viszont jól vizsgázott.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
"Nem te mondod mindig, hogy öreg vagy már a csajozáshoz?"
Erről egy cimborám mondása jutott eszembe: "Impotens az, aki akar, de nem tud. Én már nem is akarok..."
Komolyra fordítva: akkor télinek (össze sározni.. ) marad az ócska cuccom, és tavaszra-nyárra-őszre keresnék jól szellőző, kánikulában is elviselhető ruházatot. A mostani nadrágomnak és a kabátomnak semmilyen szellőzője nincs, az anyaguk viszont dupla rétegű, így már 25 fok felett is bele lehet rohadni. A 35 fokról ne is beszéljünk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest