Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mosquito-
őstag
45-50 éves Nőnek elmagyarazni,csináljon egy tigrisbukfencet repülés közben..
Háát nem tudom.. Biztos kivitelezhető, ha be/gyakorlod de ne kerüljön sor rá. Sok mindenre fel lehet készülni, de mindenre nem. Egyébként pont szombati eset, egér útról index nélkül akart felkanyarodni a 7-es útra lámpa után!! egy busz a külső sávból!! Fék majd ezt látván necces helyzetet,gáz és a szembejövő sávba áttérve kerültem ki a félig elém fordult buszt.
Mondom ilyen nincs!Más,
Előjött a Hondan az első hiba. Tirolban észrevettem, hogy alig/nem melegszik a motor. 1kocek ég a 3helyett. Most, hogy le lett cserélve a hűtöviz ránéztünk a termosztátra. Nyitott állapotban volt a tengelyen volt valami mocsok és e miatt nem zárt/nyitott. Megpucoltuk, kimostuk a rendszert majd össze lett rakva, műxik faxányosan. Ennyi km/használat után ez bagatel hiba. -
vlevi
nagyúr
"rostély fel, szemüveg bepasszíroz, voila."
Sisakja és szemüvegje válogatja, meg persze a fejed formája is
Régebbi napszemüvegem pl. egész elfogadható volt, de a mostani sajnos valamiért nem fér el úgy a sityakban. Egész napos túránál marha kellemetlen, volt, hogy inkább fel sem vettem.
A környékünkön pedig az a pár optikai bolt, ami van, szétnéztem, épolárszűrős barnaüveges napszemcsi, ami kisebb egy pilótaszemüvegnél, olyan alig van. Ha meg emberi áron akarnék venni, akkor már szinte 0 a választék
Én egyszer láttam egy ilyet , egy csopperes srácon, nyitott bukósisakban, nagyon ütősen nézett ki

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Háát nem tudom.. Biztos kivitelezhető, ha be/gyakorlod de ne kerüljön sor rá. Sok mindenre fel lehet készülni, de mindenre nem. Egyébként pont szombati eset, egér útról index nélkül akart felkanyarodni a 7-es útra lámpa után!! egy busz a külső sávból!! Fék majd ezt látván necces helyzetet,gáz és a szembejövő sávba áttérve kerültem ki a félig elém fordult buszt.
Mondom ilyen nincs!