- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
HermannG
csendes tag
válasz
Topiccsendőr #152644 üzenetére
Megy a moci már csak idomcserék kellenek és a középműszerfal tartó vaskonzolja, de nem lesz egyszerű vadászgatni. Nincs értelme belemerülni a lényeg, hogy én éppen kanyrodni akartam lenéztem a tükrökre és kattintottam az indexet hogyan kanyarodjak hogy a mögöttem lévőt ne zavarjam de láttam mögöttem senki, míg ő úgy fékezett be hogy elmulasztott a visszapillantókba belenézni hogy jövök e mögötte, de kamera nélkül szopesz meg mivel se én se ő nem figyeltünk éppen mindenre így lett ez de főleg én nem figyeltem teljesen mert alapból amúgy a kocsinak annak az oldalán szoktam lenni kanyar előtt amerre bekanyarodok, hogy nehogy ez legyen, de egyszer pont most az út közepén maradtam egyből kifogtam a satufékest és paff.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest