- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CPU-im eddig
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
válasz Shin Chen #122680 üzenetére
Azért nem kell titkolózni melyik szerviz volt. Felesleges másokat szívatni.
A szerelő aki b.fasz. nem sértesz semmit ha leírod.Itthon reszketek, hogy jó e a szelephézag, és kb 10* rá ellenőrzök, meg 3* átforgatom, biztos ott van minden ahol kell, nehogy fost adjak ki a kezemből. Egy márkaszervizbe meg ezt fülre. Nem semmi. sosem leszek azon a szinten. Olyan magas rezsióradíjért ez már elvárt
De szíííp puzzle . Unatkozni nem kell egy ilyen mellett.
[ Szerkesztve ]
-
GTVili
tag
Én a múlt héten vettem egy Yamahát... ....fülre hallhatóan szelephangja volt. Gyorsan neki is álltam, hogy ránézek...de, mivel a hézagmérő készletemet elhánytam valahová, kénytelen voltam a szó legszorosabb értelmében "érzésre" beállítani... ...
Természetesen a későbbiekben be fogom állítani rendesen, ez most csak annak igazolására történt, hogy tényleg csak a szelep zörög-e...A végére azért hozzáteszem, mielőtt kiátkoznak... ... hogy egy kétszelepes kismotorról van szó...nyilván nem álltam neki egy sornégy 16voltosnak....füllre....
-
-
Micsurin
nagyúr
Úgy hallja...
Érzem amint persu nem sokára mérgesen fogja püfölni a billzetet ennek láttán és jelezni, hogy mennyire szereti az xray szemű és ultrahang hallású szerelőket.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Interactive Brokers társalgó
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...