- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Árnyékos sarok
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugi0
őstag
-
hugi0
őstag
válasz Topiccsendőr #118661 üzenetére
Nagy szakmai hatterem nincs.
Kis meretu egyoldalas dolgokat mar csinaltam, ezek egyszerunek mondhatoak (igy utolag).
A tudast viszont kevesnek tartottam, hogy kivitelezni tudjam a tervet. Ezert a neten fellelheto anyagok (forumok + YT) neztem korbe. Ezekutan a segitokesz forumtagok felkeresese.
Ahol a hozzavalokat vasaroltam ott is kaptam elmeleti segitseget, utolag kiderult az az elmeleti tudas nem mindig egyezik a gyakorlati tudassal.
Egy pelda: eszukbe nem jutott volna felhivni a figyelmem arra a tenyre ha szinezo anyagot hasznalok az nagyban befolyasol sokmindent. - es miert nem jutott eszukbe ? - mert elmeletben sosem adnak a kotoanyagokhoz szinezoanyagokat.
Volt lehetosegem szemugyre venni mas hogyan dolgozik. Nem volt jellemzo egy munkaban sem az ilyen girbe-gurba dombormu.
Mindenki lebeszelt rola - igy hogy mar kesz tudom is az okat, illetve megertettem, hogy ilyen munkat miert nem valal el senki. Azt is tudom, hogy ilyen vagy ehez hasonlonak en sem allok neki a jovoben.
Nyilvan a rutintalansagom es a girbe-gurba felulet, feladta a lecket, de az a resz ami majd lathato lesz, az "tokeletes"-re sikerult.
Ma motorozas helyett befejeztem a remekmuvet.
- azaz, hogy meg fel kell ragasztani az aljara egy hopajzsot es az oldalaira egy-egy "akasztot".[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Milyen processzort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- GTA V
- További aktív témák...