- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius75
aktív tag
válasz
zgospel #100133 üzenetére
Neked van jogsid? Mert úgy tudom annak az írás-olvasás alapfeltétele.
Leírtam a hozzászólásom elején, hogy jótanácsként mondom, nem hibáztatom a srácot.
Ha ez neked nem volt egyértelmű, akkor nem is csoda, hogy a mondandóm többi részéből semmit sem fogtál fel.
De nem baj, én nem haragszom, kérlek te se tedd. Tudod, van aki más kárán tanul, van aki a sajátjából sem. Befejeztem, szép estét. -
etnies
senior tag
válasz
zgospel #100133 üzenetére
Nem áldozathibáztatás. Már egyszer leírtam, hogy a jogszabályok, táblák, felfestések, szabályok nem védik meg a te életed!
Neked nincs kasztnid, légzsákod, öved, semmid. Egy életed van.Ha ez a baleset nagyobb sebességnél történik, nem biztos hogy eltudja mesélni.
Ez egy olyan baleset volt, ami nem a motoros hibájából történt, de nagyobb rutinnal kivédhető lett volna.Senki nem állította, hogy a motoros hibája, csak tippeket adtunk, hogyan tudja elkerülni legközelebb az ilyet.
Az én tippem: ha bekötő útnál bármilyen jármű megjelenik, azonnal helyezd magad fékkészültségbe.
Akkor is, ha körbenéz, ha megáll, mindegy. Legyél készen.Ha átfut előtted egy szarvas a bokorból és elesel, az oké. Nem volt szerencséd. Viszont ha ilyen kereszteződés van előtted, mindig számíthatsz rá, hogy ilyen fog történni. Nekem ez heti eset itt Londonban. Ma is volt egy körbe sem néző, háttal a forgalomnak lelépő, zenét hallgató gyalogosom hazafelé. Csak azért nem ütöttem el, mert már kiszúrtam előre, pedig nagy tömeg volt.
Nézd meg ezt a videót, én csináltam. A Fordos lassan ment, át is lógott egy kicsit a sávomba egy pillanatra, azonnal levágtam mire készül. Ha elüt ki hibája? Az övé. Kitudtam védeni? Ki. Szupermen vagyok? Nem.
-
Gaboman
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest