- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
etnies
senior tag
válasz
Gaboman #100134 üzenetére
Ha a jótanácsokat kioktatásnak veszed, akkor sok bajban leszel még.
Ha tanácsot adok, akkor nem a vélt fölényemet akarom veled éreztetni, hanem az évek során megszerzett tapasztalatot átadni, hogy neked könnyebb legyen.
A mi családunk soha nem motorozott, senkitől nem tudtam tanácsot kérni, csak fórumokról tanulni. Nagyon sok hasznos infót szedtem össze annak idején az index grafomán fórumon. Ha tapasztaltabb mondott a motorozásomról véleményt soha nem sértődtem meg, és hidd el, mondtak sok rosszat, nagyon béna voltam az első 5-6 évben.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Synology NAS
- Elfelejtettem a film címét
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia