Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
alvaro
senior tag
Na, ide is bemásolom...

80000 (96000), újra See&See, Csepel:
- Szokásos olaj + szűrők (ha nem változott semmi, továbbra is castrol 10w40).
- Második eset, hogy szelepet kellett állítani, megint 2db lapkára volt szükség.
- A tükrök végre fölkerültek - bár még nem hoztam el, csak telefonáltam, szóval inkább azt írom, lekopogom
Mert legutóbb kiderült, hogy mégse passzolnak, kellett hozzá faragni átalakítót... a jobbost egyébként elhagytam kb. 5000km-rel ezelőtt Lovasberény és Nadap között, meg se találtam többet 
- A hátsó Heidenau K73-at nagyon szeretheti Teresa, mert az előző szerviz óta eltelt 10250km alatt gyakorlatilag kopásjelzőig megette. Tény, hogy ennek a távnak a felét 2 emberrel tette meg. Most jött rá a következő darab ugyanilyen, meglátjuk, ez mit villant. Hidegebb idő jön, házat se keresünk már, sőt shiNIN is visszakapta a saját motorját, így nagyobb arányban használom majd egyedül. Így talán többet bír majd - ez ki fog derülni.Ja, mindez kutya-féle számítási módszerrel:
- Kumulált karbantartási költség cca 821 ezer huf / 59300km = 13.84huf/km
- Adó+biztosítás+műszaki: 105 ezer huf / 59300km = 1.77huf/km
- Üzemanyag 3.032l/100km 3 éves átlag, mai ára ~380ft/l = 11.52huf/kmÖsszesen 27.13huf/km
Vételár+papírok eddig a pillanatig 1045/59.3 = 17.62huf/km, folyamatosan csökken.
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert legutóbb kiderült, hogy mégse passzolnak, kellett hozzá faragni átalakítót... a jobbost egyébként elhagytam kb. 5000km-rel ezelőtt Lovasberény és Nadap között, meg se találtam többet