- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
csasziga
csendes tag
Üdv! Alg!
SMS próblémából adódott több pici hibácska is ha jól tudom lehet őket orvosolni, én személy szerint egyet se tapasztaltam, én már friss szofttal kaptam, tudtommal a mostani V3-asokat már egyébként is friss szofttal kapod!
Szerintem is fekete színben néz ki a legjobban(nekem is olyan színben van), hát, hogy mennyire karcolódik?? jó kérdés! Eddig még a kelleténél jobban védtem a külső hatásoktól a telefont, de véleményem szerint nem hajlamos a karcolódásra ellenben a mocsok és ujjlenyomat összeszedésében nagy király
pláne fekete színben...
Keveset tud de azt üzembiztosan, persze ez az én szubjektív véleményem, de nálam eddig 2hónap alatt semmivel se adódott gondom! A néhol motorolásan fura dolgokkal meg együtt kell tudni élni, de végül is ezt nem számolhatjuk fel hibának elvégre ahogyan nincsen tökéletes ember úgy sincsen tökéletes mobiltelefon márka, tökéletes mobil telefon típus!
Ha az fmrádiót, mp3lejáccót meg társait tényleg tudod mellőzni, csalódás nem érhet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest