- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Thome: Dune 2000
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
Aktív témák
-
fgoo
csendes tag
válasz
Black Phone #48183 üzenetére
Köszi az összefoglalót, csak azt felejtetted ki, hogy pofátlan módon utólag jelentették be a változást, miszerint 31 nap helyett 7 napig tart az akció!
Még elnézést sem kérnek, bár azzal se mennék semmire, mert most akartam rendelni egy tabletet...de ezek után biztos nem tőlük fogom megvenni.
-
fgoo
csendes tag
válasz
baal-amiga #47818 üzenetére
Te döntheted el a beállításokban: Call blocking options (Hangup, Answer Hangup)
Én az előbbit használom, bár az is igaz, hogy nem kérdeztem még attól, akit blokkoltam, hogy kicsörgött-e, vagy azonnal bontott, nekem az a lényeg, hogy engem ne tudjon cseszegetni. -
fgoo
csendes tag
Én ezt használom: Call Blocker+, de van rengeteg a Playen.
-
fgoo
csendes tag
Nekem az nem lenne jó, mert én nem csak a telefonon használom, hanem ha az asztali gépen be akarok lépni a netbankba, akkor az küldi a belépési kódot, annak meg ott kellene lenni amíg beírom, nem elég ha a vágólapon van. De ha menüben választható, akkor persze jó, akinek csak ez kell.
Igaz, az meg megoldható, a Handcent SMS popup ablak engedélyezésével, úgyhogy végül is nem rossz.
-
fgoo
csendes tag
válasz
KaiotEch #44466 üzenetére
OK, hogy nincs benne fájlmenedzser, de ez olyan bonyolult?
Play csak van benne! -
fgoo
csendes tag
válasz
Black Phone #42297 üzenetére
A vibert próbáltad rajta?
Bocs, látom, hogy igen
Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Villanyszerelés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Milyen processzort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SONY LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest