Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  MotoGP & WSBK (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#2382) #70869248 válasza Face8814 (#2381) üzenetére


#70869248
törölt tag

Én ngyon kedvelem Gibernau-t, pedig régebben nagyon nem :D
főleg azért mert ha jól tudom a rokonságában volt a Bulltaco gyár és kő gazdagok...talán még vmi nemesi címe is van..mindegy, a lényeg hogy mikor bejött az 500cc-ba, és még igazán nem tett le semmit az asztalra, akkor úgye ő kapta meg Doohan motorját, miután Doohan ripityomba törte magát (:( ).
Szal akkor úgy gondoltam hogy a befolyása miatt van, ő ugye kőgazdag Spanyol nemes és a HRC főszponzora a Spanyol Repsol....szal nem kedveltem.
Pláne hogy egyszer pont Biaggi ígéretes versenyén dobta el az égbe a Honda-t Sete, és pont Max előtt....vmi bődületes nagy esés volt, Max csoda hogy kikerülte, de vagy 6mp hátrányt szedett össze...nem örültem :D
De aztán szépen belerázódott...Kato halála után :( meg nekem kicsit túljátszott volt a dolog, viszont bebizonyosodott hogy nem,..Sete nagyon vallásos...mint még sok Spanyol, és ő tényleg így kezelte ezt a dolgot.
Akkor nagyon összeszedett volt, pont ezért sajnáltam Rossi 'manöverét' amikor Sapnyol nyitófutamon kirakta az utolsó kör utolsó kanyarjában Sete-t...szal mind tudjuk mi volt, kemény volt.
Ott Sete teljesen összeomlott...legalábbis ahogy én gondolom, az ami addig lelkesítette, ez a penge nagy csata amit ők ketten levágtak általában, az vhogy elvesztette a nagyszerű voltát, és már nem motíválta többé Gibernau-t, onnan már elég semmilyen motorozást mutat...még reméltem hogy a Ducati nyerssége visszahozza, de úgy néz ki nem. :(
Szal én nagyon kedvelem Gibernau-t de ha nem tudja hozni a töle elvárható szintet, akkor sokáig nem lesz a mezőnyben.

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  MotoGP & WSBK (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.