Hirdetés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Android másképp: Lineage OS és társai
- E91 blog 2. rész
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Minden ami Mortal Kombat X.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
válasz gyuromoj #350 üzenetére
Volt már, de nem baj.
Végre egy kis változatosság, nem a szokásos fejlevágás, kettészakítás hosszában és keresztben, stb.
Shinnok kivégzésétől is sokat várok (remélem hogy az óriás csontvázkezek megmaradnak), ha már egy ősi istenről van szó, illetve Kotal Kahn 2. és 3. kivézése is remélem komolyabb lesz egy szimpla szívkitépésnél.Goro szokás szerint szakít, de ez alap nála a 4 kar miatt.
Kung Jin 2. kivézése is elég trancsír, ahogy nézem...és hát Cassie azzal a szelfivel...tipikus mai bitch. -
Xerxész
őstag
Asszem lemondhatunk a Predatorról...
Francba![ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vajon egy teljesen új dolog, vagy visszatér a Babality?
Live-Die-Respawn
-
Xerxész
őstag
Babalityt már korábban, az Animalityt tegnap cáfolta meg Ed Boon.
Akik már kipróbálták a játékot, mondták, hogy van benne egy bizonyos Stage Brutality, úgyhogy ez lehet az új "...ality". És - szerintem - ilyet már láttunk is, mindjárt a legelső előzetes végén: a Dead Forest pályán Scorpion leszakítja Sub-Zero fejét a csáklyájával, maga felé rántja, majd egy a pályán található karddal odaszegezi Sub-Zero fejét az egyik fához. Szerintem ez egy Stage Brutality.Itteni idő szerint ma este 10től Takeda és Mileena gameplay, és elvileg Stage Brutality is az új stream keretein belül.
-
Xerxész
őstag
A 20 az vicc volt természetesen.
Én addig tudtam követni, hogy van az eredeti, meg annak az öccse...utána elvesztem. Ja, meg még azt is tudom, hogy Noob Saibot az egyik Sub-Zero...de hogy melyik?!Azt mondják, hogy a MKX Sub-Zero az eredeti lehet, mert az egyik beszólása harc előtt, hogy "az ő lelkét kiszabadították"...tehát ez elvileg az eredeti halott Sub-Zero lehet. De én inkább nem foglalok állást.
A képregény az MKX előzményeit meséli el, és a MK9 után játszódik.
(#356) orichalcos
Kung Jin, akire gondolsz...ő az íjász. És hogy ő is felszegezi majd nyíllal az elenfél fejét valami pályán található dologra? Végülis meglehet...
Szerintem ma késő este már többet fogunk tudni. -
FefeeX
veterán
A képregény fenn van bizonyos megosztó oldalakon jobb híján
Az első Sub-zero nem ölte meg Scorpion klánját, hanem Quan-Chi volt, aki átváltozott Sub-Zerová. De Scorpion megölte az elsőt, akinek a lelkét feltámasztották, így lett Noob Saibot (vagyis Boon Tobias). Viszont a MK3ban a maszk nélküli már elvileg az öccse volt, és ugye most is maszk nélküli lesz.
Viszont a legfrissebb Sub-zero skinnel fasznán kilőtték Smoke megjelenésének legkisebb esélyét is (vagy a szürke ruhát csak én láttam annak, mert színtévesztő lettem )
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
úgy járt, mint Cyrax és Sektor, emberből robottá lett alakítva, hogy engedelmeskedjen a klán vezetőinek feltétel nélkül (de aztán meghekkelik, így visszaáll a jó oldalra)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Z10N
veterán
Olvasva a #11-t eleg erdekes csavart hoznak ossze benne. Mar egyertelmuen a Blood God lesz a foellenseg. Lehet Reiko lesz, mivel neki segit a "cleric" (nem latszott a sziluettbol ki lehet) osszeszedni a toroket. Fujin megint emlitve lett. Sokan oldalt fognak valtani vagy korruptalodnak, de ezt mar eddig is tudtuk. Varom a #12-t
[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Xerxész
őstag
Szerintem Fujin lesz az egyik feloldható karakter, a történeti szálas...már ha 2 feloldható lesz.
Mindenki Liu Kanget mondja, de szerintem ez hülyeség, mert ő ott volt az egyik toronyban, továbbá a kiszivárgott teljes karakterlista (ami eddig 100%-ban stimmel, holott mindenki lekamuzta) is tartalmazza, szóval ő szerintem alapból benne van.
Fujin viszont nincs benne alapból, de én úgy gondolom, hogy ő nemcsak az első felvonásban fog szerepelni az akkori főgonosz Shinnok ellen, hanem a Blood Demon elleni végső küzdelemben is részt fog venni Raiden és a földiek oldalán, így volna értelme, hogy ő legyen történet szempontjából feloldható. Persze ezt csak én gondolom.Aztán itt van még Rain, Baraka és Smoke, akik új külsőt kaptak a MKX-re, ami arra engedne következtetni, hogy játszhatók lesznek. Tehát mondjuk Rain a másik feloldható, Baraka és Smoke pedig a 2 beharagozott "klasszikus" DLC harcos.
Rain DLC biztos nem lesz, ha már a MK9ben is az volt.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Quitality, aztakurva
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Xerxész
őstag
Jah...hogy mit ki nem találnak?!
Most jópár dolog kiderült, elég hosszú is volt a stream.- Quitality
- többféle Faction Kill
- Rain, Kabal, Cyrax és Smoke valószínűleg nem lesznek
- 2 kivégzés karakterenkéntAzt kell mondjam, hogy Takeda és Kung Jin elég jók lettek. Nem volt nagy elvárásom, mert az emberi karaktereket sosem szerettem a MK játékokban, de őket szépen összerakták. Sokat számít, hogy nem "puszta kézzel" harcolnak, hanem Takedának ott az ostor meg a plazma kard ("Jedi" ), Kung Jinnek pedig az íj-bot.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
-
MaYDaN
tag
Sziasztok!
Becsatlakozom én is a játékot nagyon várok népes táborába.
Sok új karakter és ahogy elnéztem őket elég ígéretesek is. Aztán majd látjuk mi lesz belőlük. Sajnálom, hogy Kabal és Cyrax nem lesz, mind kedvenceim voltak az MK9-ben. Simán berakhatták volna őket vagy persze másokat a "Cage family" helyett. Persze Johnny és Sonya se rossz, de akkor is... Legalább akkor Baraka, arra talán van némi esély.
Ebben a mai streamben a rossz hír a tag tournament hiánya részemről, mert az nagyon fog hiányozni, jó kis fícsör volt szerintem.
A kivégzések eléggé eltaláltak a legtöbb szereplőnél és egy-kettő igen brutális is, de hát ezért szeretjük a Mortalt.Egyelőre ennyi, szerencsére nem kell már olyan sokat aludni, hogy végre belekóstolhassunk mi is.
Egyébként, ha itt az idő szívesen péppé veretem magam bárkivel, ha úgy adódik.
De ezt majd ha aktuális lesz.---// Steam: m a L L o Y // Uplay: maLLoY... // Battle.net: maLLoY#2971 //---
-
pohár
félisten
Takeda 2. kivégzése nagyon durva, főleg amikor bugyog a vér a tüdejéből felfelé, blah
-
pohár
félisten
jaj tényleg, a másik csak X-Ray volt...
kiderült, hogy őt meg Scorpion tanította harcolni, íjász barátunk meg Kung Lao unokatestvére, ha jól rémlik a streamből
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
MaYDaN
tag
Akkor ezek szerint Spawn nem lesz? Pedig azt még megerősítették valami hivatalos forrásból is, ha jól emlékszem. Végül is mindegy nekem Ő is megfelel, még jobban is. Azért még így is mennyi kérdőjel van a játék körül.
---// Steam: m a L L o Y // Uplay: maLLoY... // Battle.net: maLLoY#2971 //---
-
Xerxész
őstag
Hmm...na, ez már azért jóval több, mint egyszerű pletyka...
Mennyire lehet hinni egy ilyen kiírásnak szerintetek? Azért talán egy Microsoft csak nem tesz már ki teljesen alaptalan dolgokat az XBOX oldalára, nem?Mindenesetre, ha ez igaz, akkor: KUSSOLJATOK ÉS VIGYÉTEK CSAK A PÉNZEMET A P*CSÁBA!!!
-
Xerxész
őstag
Samurai Pack skins.
Hehh...Shinnok nagyon komoly.
-
Xerxész
őstag
Ed Boon tegnapi csipogása, a címe: "a következő DLC karakter mozgásainak felvázolása a holnapi motion capture felvételhez".
A legnagyobb esélyes a Predator...tudván, hogy immáron úgy néz ki, hogy hivatalos.
Balra: A kitakarás valószínűleg a rasztái miatt van. Talán lándzsás támadás?
Jobbra: Predator diszk dobás?
Lent: Predator meglepetés ugrás? -
FefeeX
veterán
"Csomag Leírása:The Kombat Pack is currently available in the Mortal Kombat X Premium Edition on the Xbox Store. Kombat Pack grants early access to 4 new playable characters and skin packs. Stalk and slash your opponents as Horror Icon Jason Voorhees, or play as Predator, the Ultimate Hunter. Two Klassic Mortal Kombat characters complete the offer. Each playable character comes with a themed skin pack including three new skins for select characters. Also includes The Samurai Pack available on April 14th2015."
"The Samurai Pack offers Ronin Kenshi, Samurai Shinnok and Jingu Kitana character skins"
XBO: 20900 a normál pack
26.990 a prémium pack (Kombat Pack + Samurai Pack + alapjáték)Így én még mindig inkább a fémdobozost viszem 19.900-ért
USD-ben 17000 és 23000 az áruk mai árfolyamon, felfelé kerekítve
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
gyimger
őstag
A pofám leszakad, dühítő hogy Tanya nem lesz benne a fő történetben. Oké, hogy eltértek az eredeti cselekménytől, de ugyan már, elég fontos szerepe volt Shinnok visszatérésében.
Elkezdtem írni egy pontról-pontra idővonalat, épp a negyedik résznél tartok.Ez a Predator dolog meg csak plusz poén. Jason rendben, Freddy után poén, de lett volna hely még másnak is az MK karakterek közül. (Noob, Bo Rai Cho, FUJIN!!!)
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Xerxész
őstag
De miből gondolod, hogy nem játszható?
Ott van a torony tetején, hátul:
És ha bizonytalan lennél, hogy az esetleg nem ő...itt a bizonyíték (fejpánt, és az ikonikus nyerő póz):
Benne van alapból...csak még nem fedték fel. Ahogy hivatalosan Kenshit és Sonyát sem.
[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
Nem biztos, hogy tervezték ilyen hamar felfedni a Kombat Pack tartalmát, csak lehet, úgy voltak vele, hogy ha már az XBOX elköpte a Predatort, akkor inkább idő előtt csinálnak egy nagy hypeot a játéknak és felfednek mindent.
Ettől függetlenül még mindig nem tudjuk biztosan, hogy hány harcosból áll a kezdő lista és hány feloldható karakter lesz.
-
Z10N
veterán
Tanya utan Fujin biztosan lesz. Reiko-t nem tudtam meg eldonteni milyen formaban fog szerepelni (varni kell a #12-re). Amugy a kombat pack karaktereket tobbet fogom hasznalni, mint a family edition-t Ugy latszik hallgatnak a community-re. Az egyik kombat kast-ban is volt rola szo, hogy nagy hangsulyt fektetnek ra. Lehet tobb fantaziajuk van mint az NRS-nek
Ui: Tremor meg kulonosen udvozolt.
[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Xerxész
őstag
Igen, a Predatort és Tremort is nagyon követelték már, de szerintem ez jó dolog, hogy hallgatnak a közönségre, elvégre ők veszik meg a játékot.
Tanyán sokan meglepődtek, de ugyebár a 1/4-es aránynak meg kell lenni a nő-férfi felhozatalban.Fujint várom, de nem tudom, hol lenne neki hely. Akkor venném biztosra a játszhatóságát, ha tudnám, hogy nem csak 24 karakter lesz induláskor.
A DLC-k kilőve, már csak a feloldhatóság maradt neki... -
Z10N
veterán
Ermac-t hova sorolod?
The Ultimate Horror Pack
Playable character Jason Voorhees
Horror skins Vampiress Mileena, Kraken Reptile and Pharaoh ErmacThe Klassic Pack #1:
Playable character Tanya
Klassic skins for Kano, Sonya and Liu KangThe Predator / Prey Pack:
Playable character Predator
Predator-themed skins Commando Johnny, Infrared Scorpion and Carl Weathers as JaxThe Klassic Pack #2:
Playable character, Tremor
Klassic skins for Quan Chi, Jax and Kung Lao# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Xerxész
őstag
De, azok kamuk...asszem talán én is írtam utána pár hozzászólással, hogy nem valósak. Egyrészt, mert Tanya alapból a játszhatók között volt, másrész Tanya és Shinnok is tök másképp néz ki.
Az viszont nem volt teljesen kamu, hogy Carl Weathers is szerepel a játékban, még ha nem is különálló karakterként, csak skinként.
(#397) Z10N
Ermac? Hát, egyértelműen a hímek közé sorolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott gamepadek: PS4, Xbox 360 / One, Logitech F széria
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest