Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Egyikre se lesz szükséged.

Ez a mód szó szerint mindent feljavít és talán tényleg a legjobb, legélesebb textúrákat használja. pl:. Azt hittem a vizual packban találhatók a legjobb textúrák, de most ez a mód még annál is élesebbeket használ. Eddig a better headset használtam, de most ebben a módban néhány fej még szebbre lett cserélve. És igazából tetszik, hogy többet nem kell majd módkeresgetéssel tötlenem, hanem csak ezt a módot felinstallálom és kész. Na jó, azért az se volt egy perc

A jövőben patchelgetni fogják, úgyhogy jó lesz ez.Inkompatibilitás abszolút nincs (magyarosítani még nem próbáltam
). A fű mód viszont nálam nem kapcsolt be. Nem tudom, mi az oka.Ennek a használatához érdemes teljesen újat kezdeni, mert rengeteg mód is van benne. Jobb nem kockáztatni valami gikszert.
Nálam volt mge, de nem használtam distand landot vagy shadert.
Egyébként a legdurvább részét a fényvisszaverődéses shader adja ki (kiszámítja hogy mennyi fény jut pl egy résbe, és úgy sötétítit). Az sokat dob rajta, de sokat is eszik. Én személy szerint a többletfákat is kikapcsolnám, mert szépnek szépek, de túl zsúfoltá válik a játéktér.
Emiatt úgy határoztam, hogy majd ha jobb gépem lesz, akkor fogok neki a végigjátszásának, mert tényleg sajnálnám kihagyni bármelyik részét.
Innen letölthetőek a képek. Próbáltam jókat lőni, de videó jobb lett volna.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- PC Architech NOVA Gamer PC
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). A fű mód viszont nálam nem kapcsolt be. Nem tudom, mi az oka.