Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
DaveHutt #537 üzenetére
Impressive.
Lance-t MH4-ben vettem kézbe utoljára (ugye ott jött be a charge blade és az insect glaive), de már a Freedomokban se igazán használtam. Most majd tuti megnézem, azon vagyok, hogy minden fegyverből legyen valami Rarity 7-8 környékén - Hammer (Nergigante tree R8), Long Sword (Bazelgeuse tree R8), Sword & shield (Rathian tree R7), Bow (Flying Kadachi Striker), Heavy bowgun (Legia Shattercryst), Insect Glaive (Daora tree R7) pipa eddig. Pénz most 150k, de szerintem egy félmillió van raktáron.Ki milyen szetet használ? Én csak úgy hívom, hogy "Sikíts, rabszolga!!!" vegyes Nergigante-Bazelgeuse set az életlopás és az ötös earplugs miatt, továbbá divine favor medál. Fegyvernek ehhez a hammer vagy a swordshield dukál, insect glaive esetén vegyes Legiana-Daora set frost bonuszokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Xbox Series S
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest