Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
twi452
senior tag
válasz
DaveHutt #1199 üzenetére
Ilyen a lance használó élete
Én most tempered deviljhonál próbálgattam mindenfélét de maradt a lance.. ugyanúgy 20 perc csapatban is mint soloban csak ott 5ből 3szor 10 percnél vége van a történetnek.. soloban valamivel sikeresebb és ott csak magamat de főleg a dögöt hibáztathatom
Most épp egy legianas div. protectes settet próbálgatok, hogy jobb legyen a reward..eddig működik -
DaveHutt
őstag
Megcsináltam a ghetto Lance buildet. Nergigante Lance, 3 darab Uragaan cuccal. Megvan a Guard5, Guard Up, Part Breaker 3, Weakness Exploit3, a többit kitöltöttem Vit, Attack decoval, meg ami elfekvőben volt.
Vmi röhejes, hogy mindent blokkol. Tempered Nergigante dive bomb, Tempered Deviljho sárkányos fújása, lepattan minden a pajzsomról. Dmgben nagyon gyenge, de amíg én blokkolok, a csapattársak nyugodtan csipegetik a dögöt, aztán amikor nem odanéz, megy az arcába egy kombó.
Gyakorlom még az időzítéseket, és ez lesz a public buildem sztem. -
Adam_Shepard
addikt
Amúgy éppen a minap mosolyaogtam meg a tényt, hogy, amikor megcsináltam ezt a csoportot, akkor mindenki csak fujjogott, meg azt hajtogatta, hogy mekkora szar lesz ez a játék. (örülök, hogy nem így lett, mert szerintem 2018 egyik leg egyedibb játéka lett), aztán, mikor nekikezdtem volna, akkor bekaptam egy olyan műszakbeosztást, hogy csoda, hogy élek még
Jelenleg 110 órám van benne és 51% a trophy listem. A dual Bégelshoesnél rostokolok.
-
sp8787
addikt
válasz
Adam_Shepard #1196 üzenetére
Hat te jol le vagy maradva hallod.
Egyebkent igen. -
Adam_Shepard
addikt
Azt tudtátok, hogy a Power / Armor charm és a belülle készült talon az összevonható?
-
Bazsi1987
őstag
Hr 49 lettem, neki mentem kirinek egyedül nem volt rossz de csapatba esélytelen volt... Tud valaki egy kirin irtó buildet dobni? Hammer és bow a profilom 😁
-
sp8787
addikt
válasz
Silterax #1182 üzenetére
Igy ahogy mondod, Diablos vagy Black Diablos a legjobb erre a celra. Mondjuk nekm mar tomenyltelen mennyisegu van. De zeeket amugy is farmolni kell neha a a Horn-okert.
Egyebkent meg az is lehet egy jo megoldas ha a Wildspire Bolero-t csinalja.
Tobb legyet egy csapasra. -
sp8787
addikt
Az uj Greatsword nagyon jo nem erdemes kihagyni. Sot mivel eleg konnyu a dolog lehet erdemes akar tobbet is csinalni. En 2-ot csinaltam.
A Gold Wyverian is marhakonnyu csak gyrosan lejar. Ezt mondjuk nem ertem ezekszerint ezt lehet naponta adjak egy ideig.
-
Silterax
tag
válasz
Adam_Shepard #1179 üzenetére
Diablos és Black Diablos esetében ne hallgass a statisztikára. Irány az S. O. S. küldetés. Bármilyen amibe Diablos szerepel és nagy a valószínűlsége annak hogy csatlakozni fog egy magasabb rangú vadász. A legalább az egyik szarvát törd szét és hátát ha közelharci fegyverrel mész akkor a lába között harcolva tudod a legegyszerűbben szétverni. A farkát nem muszáj levágni, anélkül is elég magas aranyba fogja dobni. A díjazásban nem szabad bízni mert múltkor kettő Bazel gemet kaptam Bronz rewardban.
-
twi452
senior tag
válasz
Adam_Shepard #1174 üzenetére
A tempered deviljho is adja..
Most dobott kettő wyvern gem-et és egy sima és egy shining streamstone-t
Egy baj van vele, hogy csak a Lance-el tudom megölni...az is 20-25 perc -
DaveHutt
őstag
válasz
Adam_Shepard #1176 üzenetére
A kulcsszó az Investigation, arany jutalommal, továbbá a capture. Az arany 16% eséllyel ad gemet, az ezüst 8-cal. Törd szét szarvát, farkát, majd Capture, a max dropért.
-
Silterax
tag
válasz
Adam_Shepard #1176 üzenetére
Diablos és Black Diablos. Törd szét legalább az egyik szarvát és a hátát. SOS küldetéseken is igen jó arányban dobálja. Altasd el mert úgy nagyobb lesz az esélyed
-
sp8787
addikt
válasz
Adam_Shepard #1174 üzenetére
Marmint mi?
-
sp8787
addikt
válasz
Adam_Shepard #1172 üzenetére
-
Adam_Shepard
addikt
wyvern gemet mi dob?
-
DaveHutt
őstag
Spring Blossom Festival, angol nyelvű összefoglaló.
-
DaveHutt
őstag
válasz
DaveHutt #1168 üzenetére
Félig sikerült a kommentben, közben kifogyott a szerkesztési idő. Szóval a Cera Coilbender a lassú attackekre való, ebből is a Dragon Pierce a legtöbbet sebző rá. Gyakorlatban csak a lassú dögök ellen használható.
A build vhogy így néz ki: Rath Soul Helm Beta, Kaiser Mail Beta, Bazel Vambraces Beta, Rath Soul Coil Beta, csizmának ami tetszik, Quick Sheath charm. Deconak Crit Boost, Attack, Weakness Exploit (1), Pierce, Special Ammo lehet.
-
DaveHutt
őstag
Elementalos bow így a max. dmg setup szerint rendben van, Dash Juice/Wiggly Litchy folyamatosan legyen rajta, így nem lesz nagy gond a staminával.
Cera buildre, mit szeretnék vele? Azaz íj Dragon Piercere való, Weakness Exploit buildnek gyengébb, mint bárnelyik Elemental íj. A Cerára felesleges az Affinity, mert Crit Draw: +100%, Weakness Exploit 1 pont: +30%. Ezzel meg is van a max Affinity. Attacket Augmentálj rá. Csizmának felesleges a Diablos, mert ha csak DP-re mész, akkor nem fogod kihasználni. Fitness Charm is felesleges, legyen helyette Quick Sheath charm, pantnak Rath Soul Beta (Pierce skill!).
-
Adam_Shepard
addikt
Khezu és Nargacuga confirmed?
-
sp8787
addikt
válasz
Silterax #1162 üzenetére
En cca 100 Lavasioth-ot mertem be minimum. Persze levadaszni sokkal kevesebbet de hogy abbol minimum 10 nagyobbat levadasztam mint azt amelyik beadta az nagy aranyat az biztos. Ugyhogy ezeket az Eventeket erdemes eroltetni.
A Black Diablos-nal gondolom tudod ,hogy kell merni, meg ugye az investigationben legyen minimum 1-1 arany es ezust reward.
Ez a het marhajo lesz ezzel a sok Event-el bar vszinu foleg a TEmpered Jho-ra forditom legnagyobb reszet .hogy warrior hero stoneokbol feltankoljak. Nem mintha nagyon kellenenek mert van eleg sok amugy is.
-
Silterax
tag
Reggel, még munka előtt ránéztem a spring festivalra és csináltam egy gyors vadászatot Elder Reccesben. Meg is lett a kicsi lavasioth, igy már ezzel nem kell foglalkoznom. Összesen 19 Lavasiothból meg van a nagy és a kicsi aranykorona. Ami miatt nagyon aggódom az a Black Diablos. Elmúlt hétben szinte csak vele foglalkoztam és egyáltalán nem akarja beadni a nagy arany koronát. Ez kb. olyan 30 Black Diablos lehettet. De van jó oldala is, legalább nem lesz wyvern gem hiányom.
-
Adam_Shepard
addikt
Van valami bevált Bézel- ölő meta cucc? Most tartok a 2 Tempered Bézel questnél.
-
twi452
senior tag
Sikerült is felszenvedni.
Ez legalább egész mobilis ha már nem nagyon bírja az ütéseket
A heavy bowgun dodge roll-ja szép hosszú csak nagyon lassú.. ennél meg ez a kétlépcsős csúszás kitérés van először ha lövés után nyomja az ember amit meg kell szokni. -
twi452
senior tag
Nekem a pierce nem akart kiesni az istenért sem, mighty bow-ból kettő van meg spread-ből is van egy.. aztán pár napja megkegyelmezett a játék és adott egyet.. persze nem a melderes öregasszony.. az csak trollkodik
Most a sharp-ra megyek meg az augmentálós kövekre mert azok mindig kellenek.Mentem egy kört előbb light bowgunnal nergi ellen mindjárt feldobom.. én meg azt hittem korábban, hogy a heavy a járható út.. a fenét
sima normal 2-es ammo-val tök durván lehet darálni nem profi játékosoknak is mint én -
twi452
senior tag
Nem, az sem jó mert nem kell elrakni a fegyvert hozzá úgyhogy nincs draw.
Vicces azért..xD
[youtube link] -
twi452
senior tag
Nem igazán. Draw-ból nem tudsz egyből power shot-ot lőni amit buffol a spread úgyhogy arra nem jó
Oda a pierce jó ami a dragon piercert buffolja.
Szerintem
Ha nem crit draw-os buildet csinálsz akkor nyilván van értelme de a kettő együtt max akkor ha van felesleges helyed hozzá és nem csak dp-t spammelszIlletve még a felfutó ugró támadást lehet h buffolja a spread..ezt nem tudom.
Ott ugye íj nélkül kell futni úgyhogy ott él a crit draw.
Láttam olyan videót amiben nergigantét így ölte pillanatok alatt az oszlopokról ugrálva -
DaveHutt
őstag
Crit Drawt nem használnak a meta buildek Normal/Spread Shottal, mert túl sok időt elvesz. Dash-el hamarabb feltöltöd és mobilis maradsz.
Dragon Piercerhez szokták használni.Dash build: 5 elemental íj (Legiana, Kadachi, Anjanath, Hazak, Water Shot), Rath Soul Helm Beta, Rath Mail Beta, Teostra Vamb Bet, Nergigante Mail Beta, Diablos Nero Greaves Beta, Fitness Charm.
Ehhez Mighty Bow, Spread Shot, legalább két elemental deco, a többi Crit Boost.Ja és irigyellek, továbbra se esett Mighty Bow deco nekem 160 óra után.
-
sp8787
addikt
Egy Bow szakerto kerestetik!
Ma beesett nekem egy Spread(Rarity 8) Jewel.
Van e ertelme , lehetseges e a Mighty Bow+Critical Draw+Spread(Power) kombinacionak?Es ha igen akkor kernem a kepet is rola ,hogy lekoppinthassam.
-
sp8787
addikt
Ez az uj GS a Wyvern Ignition egesz jol nez ki raadasul egesz jo statjai lesznek ha minden igaz.
Kirin ellen tokeletes lesz.Monster Hunter World | Wyvern Ignition Greatsword Gameplay & Breakdown
-
sp8787
addikt
válasz
BOBAKILL #1148 üzenetére
En se tudok hu de jol jatszani sok fegyverrel. De pl. a Diablos+Black Diablos parost sikerult az egyik szinten Lance-et valasztoval A-ra megcsinalni. Mar akkor gyanus volt ,hogy tudja mit csinal amikor abba a sarokba futott ahova en szoktam futni mindig a Dragonator melle.
-
BOBAKILL
őstag
Nekem azért szívás az Arena mert talán 2 fegyverrel tudok rendesen játszani. A LS meg a Hammer. Hammerrel úgy-ahogy. A többivel csak szenvedtem eddig az arénában. De azért izgalmas is egyben.
Más: tegnap Hamamereltem, egy barroth breaker III-al, 420-ig húzott para sebzéssel. Ja és megcsináltam az első augmentációmat hammerre, a helath regent. Jártasság híján egy tempered radobaan-al mertem csak megküzdeni.Hát nagy élmény volt. Olyanokat kapott hogy csak néztem, és vagy 3x leparalizáltam. 1-2szer kapott 240-es sebzést is. Ez lehet nem nagy szám de nekem az volt.
Mondjuk én is kaptam sebzést bőven mert nem vagyok olyan mozgékony mint LS-el. -
twi452
senior tag
Tegnap éjszaka kipróbáltam ezeket az arena küldetéseket.. hát rendesen felidegesített azt kell mondjam
Ma el sem indítottam inkább a játékot csak a spotify szólt a box-ról és nekiálltam összerakni az Apache-ot
Úgy kb 6 óra "kikapcsolódás" után össze is állt a cucc... megy a gyűjteménybe
Mondjuk még mindig a Tie fighter a kedvenc. -
Silterax
tag
Igen, events küldit csináltam. Az mindjárt 28 monster. Ez idő alatt legalább egy kicsi ezüstöt dobott volna be. 200 Rathalos? Ez tényleg bosszantó lehet. Viszont én nem úgy tekintek rá mint egy versenyszámra hogy minél előbb sikerüljön aranykoronára teljesíteni. Valamikor meglesz és kész. Ezért is irtam 200-300 órát.
-
Silterax
tag
Most is 7 küldetést csináltam a Rotten Vale-be. Jelen pillanatban 3 korona hiányzik onnan, de egyszer sem adott koronát. Értem ez alatt hogy még ezüst szintűt sem találtam. Szóval ott is hagytam idegeségemben. Már lassan levadásztam 70 Baselt de a nagy aranykoronás csak nincsen meg. Mondjuk ez nem bosszantó mert Basel szeretek vadászni.
-
Silterax
tag
Nekem is már csak a kicsi és a nagy arany korona van hátra. 13 kicsi és 9 nagy. Még kb. olyan 200-300 órát tippelek és meglesz az összes korona.
És majd nem kiment a fejemből. Romlott völgybe még a fekete madarat is elkell kapnom. -
DaveHutt
őstag
Ha már Platinum kérdéskör. Vhol meg lehet szerintetek nézni, hogy hány small és large gold crownt szedtem eddig össze?
-
BOBAKILL
őstag
Arra én is gyúrok majd mert érik a revans Deviljhonak a múltkoriért.
Én örülök mert sok minden lesz tényleg, nem csak egy event. Jöhetne meglepinek egy új szörny is, de biztos nem így lesz. A SF V skin is jópofa dolog, időtöltésnek jó lesz azt is megszerezni.Ja amúgy gratula a platinához!
Nem sokan szerezték meg eddig rajtad kívül szerintem.
-
-
sp8787
addikt
-
Silterax
tag
A tavaszi fesztivál menetrendje. Lesz miből válogatni
[link] -
twi452
senior tag
Határozottan jön föl a long sword..
Sikerült szereznem végre piercing követ is bowgun-omhoz de annyira nem tetszik így se, valahogy kevésnek érzem vagy csak unalmas távolról lövöldözni piercing shottal a dögöket aztán a legkisebb csúnya pillantásra félreugrani
A shield-et beáldoztam a gyorsabb tárazásért. Az egyetlen számomra tetszetős build a kegyetlen shotis, ott weak spotokra kemény sebzéseket lehet nyomni és ko-zni
-
Adam_Shepard
addikt
Nos, képzeljétek el.. visszaléptem a játékba, hogy wishlisteljem a tailt. és ott volt! Már csak 1 hiányzik
-
twi452
senior tag
válasz
DaveHutt #1129 üzenetére
Akkor tegnap nergigante nap volt mert este/éjszaka én is azt farmoltam. Volt két szett tempered Investigation aztán végignyomtuk egy seggel egy másik sráccal aki bejött a session-ömbe.
Ami kuriózum volt, hogy ő is hunting horn-os volt.. úgyhogy 2 dudás volt egy csárdában + 2 sos random mindig és szépen működött is 10 perces körökkel
Ő deviljho-s dps volt én még bazel-el mentem potis support örökélet def build-el -
DaveHutt
őstag
válasz
Adam_Shepard #1125 üzenetére
Tegnap egész nap Nergigante ment, ket nyomorult Horn+ hiányzott a 8as íjhoz. Nyilván senki nem a szarvát ütötte, az arany jutalom dobta be kétszer két óra szenvedés után.
Sajnálom, hogy így jártál. -
twi452
senior tag
válasz
Adam_Shepard #1127 üzenetére
Akkor passz, fura a dolog.
Mert ha kívánságlistára raksz valamit és sikerül kivágni egy alapanyagot belőle akkor azonnal már ott felugrik az üzenet, hogy lett valami ami kell a cucchoz. -
twi452
senior tag
válasz
Adam_Shepard #1125 üzenetére
Nem, elvileg azt a jutalmon kívül megkapod amit kiszedtél belőle.
Azt nézted, hogy amikor carve-oltad akkor tail-t kaptál belőle? Mert nem mindig azt ad -
Adam_Shepard
addikt
Nos, lassan én leszek a nergigante-srác itt a fórumon, de valami tölrtént, amit nem értek... Kicarveoltam a tailt, meg is jelent oldalon és amikor mentem a kovácshoz, akkor ugyanugy hiányzott mint azelőtt... hogy van ez? Vagy a legvégén is meg kell, hogy adja? Itt farmolom már ezt a rohadást napok óta és elegem van
-
Silterax
tag
Egyelőre gyakorlás képen megpróbálok én is összerakni egy Vaal Hazak féle csapat támogatós buildet. Ki is próbáltam egy Tempered Odogaron küldetéssen, de aztán megjelent Basel és elkezdtem kapkodni és kétszer is gyors halál volt. Harmadjára már kellett vennem egy mély levegőt hogy lenyugtassam magamat. Szokni kell még az SnS-t mert a távolsággal és védekezéssel is bajok voltak. A paralysis jól működőt, hatszor lebinitottam vele odogaront. Fire defense viszont elég alacsony. Ezt is szoknom kell még mert ha egy simma Basel elintéz ott gondok lesznek a későbbiekben is. Friendship skillt egy Low rankos küldin fogom kipróbálni. Ezt nem tudom hogyan fog működni egyáltalán érdemes lesz használni. Amit a későbbiekben tudok változtatni az a Charm lesz. Egy Guard up nagyon fontos lenne. Ha lesz 3 paralysis jewelem akkor kiváltom vele a recovery speedet vagy a Friendship skillt.
-
twi452
senior tag
Na mentem egy tempered kirin zaklatós kört..
50 perc alatt kb 140-150 nyomból 10 investigation jött össze amiből 8 darab 2 reward-os...majdnem megérte -
-
twi452
senior tag
válasz
DaveHutt #1117 üzenetére
Nálam ez az örökélet mód alap koncepciója ami kis finomításokkal majdnem minden fegyvernél működik.
Lance-nél én berakom a guard up-os követ amivel mindent lehet blokkolni illetve a ha nem kell handicraft akkor mehet a charm helyére 3-as guard pl. Ezzel már teljes teknős mód ami szépen gyorsan visszatölti az életed miközben csak blokkolsz és ilyenkor vagy a legnagyobb biztonságban is
A Sonorous kő nem kell az a horn buffja úgyhogy ott is felszabadul el hely plusz ha tudsz akkor a fegyverbe is pakolhatsz még ami csak jólesik.
A medicine-el és recoveryvel hip-hop visszamegy a hp.. ha a macskád nyom neked recovery buffot akkor meg fél mp alatt visszatölti a piros(sárga) életet
(ja és jópofa dolog a hp recovery augmentálás is csak nehéz hozzá összeszedni a köveket ugye..)
-
sp8787
addikt
válasz
DaveHutt #1117 üzenetére
En ezt a 3-at pakoltam ossze eddig
Perdition's HandAz utolso kettonel csak az a kulonbseg ,hogy van e eleg Guard Jewel-ed.
-
twi452
senior tag
-
DaveHutt
őstag
Vmi jó Lance buildet ajánljatok már nekem, amivel nem cartolnak multiban. Farmoltam ma Nergigantet az íja miatt, és habár egyszer sem kapott el 2 óra alatt, azért jónéhanyszor szaladtam vedelni a potit.
-
sp8787
addikt
Koszonom Hunter kollegak!
A hunter must hunt.Egyebkent egy nagy haszna volt a dolognak 2 fegyvert nagyon megszerettem a Lance-t meg a Greatsword-ot.
Ugyhogy most eppen csinalom a Deviljho GS,Lance, Switch Axe meg a Hammer buildet.
Neverending lol -
twi452
senior tag
Megvan az új kedvenc... imádom
Még kicsit gyakorolni kell vele de eddig nagyon tetszik -
sp8787
addikt
válasz
DaveHutt #1084 üzenetére
Az a Critical Draw Build amit linkeltem finomithato. Ugyanis amikor teszteltem/farmoltam kiderult ,hogy alig kopik a fegyver nem nagyon veszit a sharpnessbol.
Ugyhogy az a Handycraft Jewel valojaban teljesen szuksegtelen/cserelheto.
Vagy akar a Death Stench is lehet ,hogy lecserelheto vmire. -
sp8787
addikt
Jovo het Pentektol ez sokkal konnyebb lesz.
Jon egy Elder Recess Event is.
Monster Hunter World Events Schedule -
sp8787
addikt
Done
-
sp8787
addikt
válasz
Adam_Shepard #1104 üzenetére
-
Silterax
tag
Arenaba Nergigante eventnél miért nem tudom regisztrálni az időmet? Még a ranglistát sem mutassa.
-
sp8787
addikt
Teljesen veletlenul belefutottam ebbe az Event Quest-be az egyik Arena Session-ben ami nalunk Europaban nem is elerheto alapbol.
Eloszor nem is hittem a szememnek ekkora Great Jagras-t meg nem lattam.
Monster Hunter World | USJ Event Quest Azure Star Long Sword & Palico Gear
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Lenovo Legion go
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest