- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SEK3
tag
ezt a jelenséget ismerem
elkezd egy nagyon magas hangot kiadni magából, nem hangos, de idegesítő
Ha megdöntöm egy kicsit akkor abbahgggya, majd megin elkezdi, akkor visszadöntömés akkor megin abbamarad a hang.
A monitort nem én használom, nem gond meg majd ki is lesz cserélve a ''pótmonitorral''
Csak azért írtammert nem tudom miért van és az is feletébb érdekes, hogy nem mindegy a monitor dőlésszöge
nem tudjátok mitöl van? -
Guruka
senior tag
UP
-
Csaba_20_
őstag
válasz
axlrose32 #11 üzenetére
Távgyógyírásra téged se képeztek ki? Ehj ehj...Nem szép dolog...''Most körkörös mozdulatokat végzek a forrasztópákámmal, érzi már ahogy melegszik a forrasztóón? Minden egyes mozdulattal javul a monitor állapota...'' Szörnyű, de valóban azt hiszik a javítás az ráolvasással történik.
[Szerkesztve] -
axlrose32
őstag
válasz
Csaba_20_ #10 üzenetére
Nálam a hiba behatárolása nem kerül pénzbe.Ennek ellenére mindenki annak örülne ha az msn távsegitségébe be lenne épitve egy robotkar és azzal a helyszinen orvosolni lehetne a hibát.
Ez igy sajnos nem megy ,el kell hozni/előzetes egyeztetés után/és akkor ingyen választ lehet kapni a problémára,ill.igény esetén minimális tőke ráforditásával orvosoltatni azt. -
axlrose32
őstag
Szerintem meg hagyjuk a találgatást ,az ügyfél vágja magát kocsiba hozza el hozzám vagy hozzád ,és vsz rövid időn belül ki fog derülni mi a hiba okozója.
Utálok találgatni,de mostanában csak erre van igény. -
Csaba_20_
őstag
Szerintem egyszerűen enged a sorkimenő tekercs rögzítése és megfelelő áram mellett rezonál a vízszintes eltérítés frekvenciáján. Nem javítok monitorokat, így igazából tapasztalatom se sok van ezen a téren. Ezért ez csak feltételezés.
-
Guruka
senior tag
Sziasztok!
Ha valaki tudna nekem segíteni vagy megmondaná, hogy hol kaphatok segítséget nagyon hálás lennék!
Az a jelenség, hogy amikor fehér a háttér sípoló hangot ad halkan.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- OLCSÓ MONITOROK
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest