Hirdetés
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Aktív témák
-
moderboy
csendes tag
Jónapot Kocka társaim!
Ma eléggé jól érzem magam, kicsit álmosan, nemtudom miért, pedig így is többet alszom, mint szoktam. Holnap sajnálatos módon iskola, természetesen, az egész 2 heti hiányzásomat ezen a héten kell pótolni, tehát tanulás van 1000+1-el, most épp Elektrotechnika
Azért nem olyan vészes az ügy, már kezdem kapizsgálni (legalábbis szerintem, majd megváltozik
)
Este mek haza, nem lesz megint net

No, majd megyek faterhoz a suliba
Már egészen fejlődik a tanári gép, Yahoo, MSN, BitComet telepítve....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Remélem moswt még jó idő lesz, mert nem szeretnék gyalog elbóklászni a suliba, inkább a motort választanám.
Asszem húzok is gyorsan, mert megint a tanulás rovására megy

Aktív témák
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért nem olyan vészes az ügy, már kezdem kapizsgálni (legalábbis szerintem, majd megváltozik
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)