- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
várnarancs
addikt
Hali!
Az alsó részre reagálva: a sok fórumozással eltöltött nap, többnyire egyenes arányban van az ismeretséeggel. Minél többet fórumozunk, akár kiemelt témákban is, annál ismerettebbek leszünk. És szerintem a PH! addikt rang utén mondhatja el az ember többnyire magáról, hogy kezdik ismerni...
Az első felére: attól, hogyha még megvan a 3 kritérium, attól sajna nem feltétlen leszünk modok...
Nyalni: vki linkelt nekem vmit, vmikor amiben nyalás volt a modi-s totyikban, és modi is lett. De már sajna nem emlékszem, majd megkérdem a kollégától, csak sajna nem lehet mostanában beszélni bvele, mert a szefrelem nagy úr... -
-
várnarancs
addikt
válasz
VladimirR #391 üzenetére
Teljes mértékben igazad van! Múltkor láttam egy olyan fórumozót, a neve már nem jut eszembe, aki folyton ba**tatta az egyik modit. És még olyanokat is írt neki, amikor a modi keményebben válaszolt neki, (pont úgy ahogy ő) hogy ő csak azért mer ilyen rondán beszélni vele, mert ott van alatta a Moderátor felirat!
Amúgy mit is tesz ki ez a PH! technikus rang, ami egyedül csak neked van?
És igazából azért jöttem ide (pontosdan azért, mert Viktor ide irányított) mert én szívesen csinálnám am moderátori dolgokat. Ha internezetem, akkoris 85%-át a PH!-n ütöm el, ismerem előnyeit és hibáit. Azon felül elég sokat fórumozgatok (nem annyit mint Integráék) és szeretném is javítani a hozzászólások arculatát, legalább ott, ahol én fórumozgatok (VGA-k). Amúgy azt vettem észre, hogy a Moderátoroknak az élete egy kicsit megváltozik, miután megkapták a Modi rangot. Már nem annyit fórumozgatnak hagyományos értelemben, mint azelőtt, inkább a hozzászólások átírásával kedveskednek nekünk (lásd Moderátort keresek totyik napi 100-200hsze!).
A másik dolog szerintem, hogy egyes fórumrészeknél nincsenek a fórumot kontrolláló moderátorok, akik abba a részbe írkálnak, emiatt elég érdekes dolgok történnek meg. Tudom, hogy részben ennek a kiküszöbölésére szolgál a Modi-t keresek totyik, de azért az nem minden! Véleményem szerint (ez a saját véleményem, nem feltétlen igaz, helyes, és nem feltétlen apsszol a tietekhez) hasonlóan kontrolláltnak kellene kinéznie a főfórumrészeknek (pl.: alaplapok, chipkészletek és memóriák, videokártyák, stb), mint ami a Chip Magazinnál van! Bullseye alatt teljesen rendben mennek a hozzászólások, és szerintem máshogy is épülnek fel, mint a többi résznél!
Köszönettel:
Várnarancs
U.i.: nem tudjátok merre van az arcképcserére felhatalmazott 2 Modi? Mert már molyan régen nem láttam őket! [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest