Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
Íme, itt tart jelenleg a projekt: [link]

-
RoyalFlush
őstag
És azt hogyan lehetne megoldani?
Találtam egy egyszerű bakapcsolási késleltető áramkört, mely ~ 15 mp elteltével zárná a kört. A baj csak az, hogy nem egy pillanatra, hanem folyamatosan.
Szereztem egy play gombos fehér CD olvasót. Feketére lesz fújva, az LG 52X MAX helyére " You wanna dance ? " felírat kerülne
A fejhallgató kimenetre csatlakozó jack dugó kábelét bevezetem a házba, ahová egy hangfal belső elektronikáját építeném. A ház elejében van egy fém keret (házhűtő ventinek volt szánva gyárilag), melyhez pont passzol a 8 centis hangszóró. -
RoyalFlush
őstag
A kész "kijelző":
Feketére lefújva felírattal elején kissé másképp fog kinézni
Azt nem tudom, hogyan oldjam meg, hogy miután bekapcsolom a PC-t, automatikusan elinduljon a meghajtóban lévő audio cd első track-je. Ha egy pillanatra zárnódna a play gomb-nál lévő kör az indulást követően, megoldható lenne szerintem. Ha viszont folyamatosan zárva lenne, feltételezem nem ..
-
RoyalFlush
őstag
Körvonalazódott bennem a teljes kép. A ház feketére lesz fújva, oldalán Duke Nukem, elején "Let's Rock" felírat, piros Power és Reset gomb. A keylockot már a helyére ragasztottam Pattex Super FIX ragasztóval
A "kijelzőt" most készítem (pirosan világít majd a "3d" felírat). -
RoyalFlush
őstag
Érdeklődtem egy srácnál mennyiért vállalna airbrush festést, kissé borsos az ár, viszont Duke Nukem jól mutatna stukerrel a ház oldalán ..
Eredetileg más volt az elgondolás, persze abból is megtartottam néhány ötletet. A power gombot már kiberheltem, a helyére kerül egy keylock (ma megyek érte), a kulcs elfordításával majd a Sleep (ami lesz a power) megnyomásával indul az Atomix PC 
-
RoyalFlush
őstag
Arra gondoltam a PC indulásakor megszólalhatna egy a házba (AT) épített hangszóróból (nem pc speaker) valami, konkrétan ennek a számnak az első néhány másodpercére (~13mp) gondoltam, retro PC-t építek.
Ötletem:
Régebben voltak olyan optikai meghajtók, melyeken play gomb is volt, induláskor automatikusan a gomb megnyomása nélkül elindulna a benne lévő audio lemez track-je (még ezt nem tudom hogyan). A fejhallgató kimenetet a házban lévő szétberhelt hangfalpár belső elektronikájához csatlakoztatnám. Azt pedig a hangszóróhoz.
-
RoyalFlush
őstag
A ház le lesz fújva feketére, a kivágott rész helyére egy sötétített plexi kerül majd, középen a képen látható matricával. Az ATs tápot már kidobtam belőle, ATXesre cseréltem. A ház elején egymás alatt három kör alakú gomb található. A legfelső a power, ennek helyére kerül egy keylock. A Sleep gombbal fog indulni / leállni a konfig. A keylockot sorba kötöm a Sleep-el, így csak akkor lehet indítani ha előtte a kulcsot elfordítom. A ház elejébe egy sárga ledes 8cm Revoltek rendszerhűtő kerül. stb.

-
RoyalFlush
őstag
táphoz külön harisnyát lehet kapni, vagy miből lehet készíteni és hogyan ?

-
RoyalFlush
őstag
Egy AT házat tervezek átalakítani. A benne lévő ATs tápot egy 300Wos ATXre cseréltem, jelenleg a Sleep gombbal indul a rendszer
Elég zajos a vas. Szerintetek szigetelésnek megfelel a parkettázásnál használt, alá terítendő fehér szigetelő ?
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Suzuki topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- iPhone topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A floppy meghajtóban lévő ledet azért cseréltem ki, mert zöld volt.