- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
ITX házba szeretnék egy kis inkább optikai cicatuningot, mint moddingot. A helyzet az, hogy a meglevő SATA adatkábelteim 50cm-es hosszal bírnak (a ház meg úgy 22 x 30 x 6 cm, azaz a vinyó kábel oda vissza végigéri a házat, és még hosszú is). Míg s kisebbik rossz a normál, mely az alaplapot a vinyóval összekötni hivatott kábellel van. Láttam az eBolt oldalán van is arasznyi SATA adatkábel. Nem is egy ló ára. De a slim DVD-t ez nem segíti ki.
A kérdésem az lenne, hogy létezik-e megfelelő boltokban házilag forrasztható SATA adatkábel fej? Találkozott-e valaki vele, illetve milyen néven. Mert a molex katalógusban annyit találati, mint égen a csillag, de egyesével a keresőbe írva egy releváns sem akad találatok között.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a picoPSU tápoknak, mármint amin lehet leválasztani a Molex/SATA ágat, milyen csatlakozó fejen keresztül csatlakozik a PSU nyákjához?
Mellékelek két íbéjes képet.
Az a problémám, hogy jelenleg a pico PSU tápon a "kanócán" a SATA mellett egy Molex->Slim SATA átalakítót vagyok kénytelen használni, valamit egy flopy csati is a semmibe lóg, és ha már egy ITX-es házba rakom el a dolgot, ott ez csak a levegő járását akadályozza. És betárolni sem jó érzés egy csomó oda nem illő elemet.
Egy régi ATXes tápom kivérzett, a SATA ágat tartalmazó tyúkbelet levágtam róla, és az a kósza ötletem támadt, hogy ha a nyákcsati oldalt valaki meg tudná fejteni, akkor lehet, kókányolnék egy új egyedi kanócot a SATA vinyó, és a slim SATA DVD közé.
Így ha valaki fejből, képről, vagy valami katalógusból megfejtené nekem, milyen csati kellene a PSU "header" csatlakozásnak, kérem ossza meg velem.
KÖSZÖNÖM!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- E-roller topik
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Androidos fejegységek
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest